pietraczkaa
Fanka BB :)
Mnie raczej to nie rusza ale wówczas to tak popłynęłam, że aż byłam w szoku samaMi się chce płakać jak to czytam! Z tym, ze u mnie to nie ciąża, a „wysoka wrażliwość”![]()
Chyba ciezko być osoba wysoko wrazliwa?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie raczej to nie rusza ale wówczas to tak popłynęłam, że aż byłam w szoku samaMi się chce płakać jak to czytam! Z tym, ze u mnie to nie ciąża, a „wysoka wrażliwość”![]()
HahaO ludzieJa ogólnie jestem bardzo nieplaczliwa, to tak mi wstyd, że o ludzie... Mężowi tylko powiedziałam, że tak mam, żeby nie myślał, że to przez niego
![]()
Z pewnością ciężko jest przejmować uczucia innych osób i mocne je przeżywać. Tak, ze stany innych rządzą Twoim życiem.Mnie raczej to nie rusza ale wówczas to tak popłynęłam, że aż byłam w szoku sama
Chyba ciezko być osoba wysoko wrazliwa?
To byśmy się świetnie uzupełniały, bo ja analitycznie wyjaśniam ludziom ich stan, ale nie umiem z nimi za bardzo nad tym popłakać. Acz to się może zmienić na jakiś czas patrząc po tym, że dziś trzy razy prawie płakałamZ pewnością ciężko jest przejmować uczucia innych osób i mocne je przeżywać. Tak, ze stany innych rządzą Twoim życiem.Ale patrzę na to tez z pozytywnej strony, bo mam bardzo dużą empatię i tą cechę lubię
Naprawdę rozumiem ludzi (nie zawsze się z nimi zgadzam, ale wiem co stoi za ich czynami, potrafię się wczuć).
Więc jak któraś potrzebuje telefonu zaufania to mogę podać swój numer![]()
To jednak ciężkieZ pewnością ciężko jest przejmować uczucia innych osób i mocne je przeżywać. Tak, ze stany innych rządzą Twoim życiem.Ale patrzę na to tez z pozytywnej strony, bo mam bardzo dużą empatię i tą cechę lubię
Naprawdę rozumiem ludzi (nie zawsze się z nimi zgadzam, ale wiem co stoi za ich czynami, potrafię się wczuć).
Więc jak któraś potrzebuje telefonu zaufania to mogę podać swój numer![]()
Dobra jak testowanie?To byśmy się świetnie uzupełniały, bo ja analitycznie wyjaśniam ludziom ich stan, ale nie umiem z nimi za bardzo nad tym popłakać. Acz to się może zmienić na jakiś czas patrząc po tym, że dziś trzy razy prawie płakałam![]()
Bieda, pani, nawet pod światło nic nie widać. Ale może jutroDobra jak testowanie?![]()
Ludzie w pracy to często najgorszy jej aspektTo jednak ciężkie
Ja czasem nie lubię ludzi. Szczególnie w pracy
MrągowoTo ja dołączę - Magda, lat 32, MrągowoStaramy się też tak od 1,5 roku, przeszliśmy od diagnozy "tylko in vitro" do "spróbujcie parę cyklów sami", w poprzednim cyklu mieliśmy wczesną stratę.
Co do bieli lica królewny Śnieżki - mąż się podśmiewa, że zrobiłam doktorat, a na ciążowym za trudne pytania![]()
A to tu jesteśmy podobne. Cieszę się, ze w Polsce nie ma łatwego dostępu do broni, bo brałabym do pracyTo jednak ciężkie
Ja czasem nie lubię ludzi. Szczególnie w pracy