Ulika
Fanka BB :)
Naftalanek to jeszcze za wcześnie na smutek! więc Ty - nos do góry, a my - zaciskamy kciuki żeby @-sko poszło do kogoś innego np. jakiegoś dziewczęcia które teraz spać po nocach nie może i właśnie drży ze strachu że zaliczyło "wpadkę"
a co! Wszyscy będą zadowoleni 
Fuma rety ty mi oczy otworzyłaś! Ja myślałam że u Mrówki to jest struś dziobiący kukurydzę
ale ślepam! Długa szyję nawet widziałam.
Dziewczyny a co do rozmowy o termometrach to muszę przyznać że ja zawsze chwaliam sobie rtęciowe zwykłe ale już nie można ich kupić a moje stare się "wytłukły" więc kupiłam sobie alkoholowy. Jestem zadowolona, ma co prawda zwyklą podziałkę (bez setnych tak jak elektroniczne) ale mierzy szybko i jeśli nawet powtarzam kilka razy to wyniki te same
Fuma rety ty mi oczy otworzyłaś! Ja myślałam że u Mrówki to jest struś dziobiący kukurydzę
ale ślepam! Długa szyję nawet widziałam.Dziewczyny a co do rozmowy o termometrach to muszę przyznać że ja zawsze chwaliam sobie rtęciowe zwykłe ale już nie można ich kupić a moje stare się "wytłukły" więc kupiłam sobie alkoholowy. Jestem zadowolona, ma co prawda zwyklą podziałkę (bez setnych tak jak elektroniczne) ale mierzy szybko i jeśli nawet powtarzam kilka razy to wyniki te same

Pokazałam mu test, a on na to, że potrzebuje instrukcje obsługi, bo nie wie co znaczy druga kreska... Tyle widział negatywnych, że albo go tak zatkało, iż nie wiedział co powiedzieć, albo udawał głupa
Kurcze...nigdy nie miałam takich badań...mogłabyś powiedzieć na ten temat coś więcej? Kiedy się to robi i co może powodować zaburzenie prolaktyny? Byłam u lekarza 2 dni przed owu. Powiedział mi,że u mnie wszystko jest książkowo (na podstawie badania ginekologicznego i usg) a jak zapytałam czy mogę zrobić jakieś dodatkowe badania np hormonów to powiedział mi,że nie ma takiej potrzeby...kurcze...może powinnam zrobić takie badanie...