Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale spadło na mnie tyle spraw i problemów,że szok.
Nowe mieszkanie "kończy" się robić (no samo się nie robi
),ale co rusz wyskakują problemy: tu z prądem,tu z internetem, tu nam ktoś zap....bezpieczniki i nie ma prądu 
. No dramat!! W tym wszystkim ,akurat 5.07 zjawiła się łaskawie @ (47 dc bodajże,więc nie tak źle po poprzednim-66 dc
),co jeszcze bardziej spotęgowało moją wściekłość.PMS na całego!!
Któraś z Was tak miała,właśnie co drugi miesiąc owu--wybaczcie,ale nie pamiętam kto.
Nie byłam u lekarza, biorę teraz tego castangusa już tydzień i liczyłam na to, że może on trochę pomoże, ale może za krótko go łykam? Muszę się wreszcie przejść do jakiegoś gin pomagającego zajść w ciążę 

). Od tygodnia biorę castangus i ... dziś mam mega dużo rozciągliwego śluzu, a to mi się nigdy nie zdarza w takich ilościach, więc może uda się wywołać owu taką delikatną stymulacją
Chociaż ten śluz i tak nie dorównuje temu, jaki był przy clo - super grube i super rozciągliwe nitki - takiego NIGDY sama z siebie nie miałam
Jeszcze wracając do długich cykli, to ja bardzo późno dostałam pierwszą @ i od początku była bardzo nieregularna i miałam ją wywoływaną duphastonem. Z tego co pamiętam z wyników badań z okresu pierwszych staranek, to mam dość dużo jakiś męskich hormonów, a reszta mniej więcej w normie, więc to chyba przez te męskie mi się tak cykle rozwalają... a i jeszcze kiedyś gin mi coś wspominała o niedomaganiu ciałka żółtego? Ale czy to możliwe jak nie ma owu??? Kiedyś byłam bardzo sprawna fizycznie i dużo trenowałam, ale już od 10 lat sporadycznie ćwiczę, więc to nie przez sport te zaburzenia, a przez odchudzanie też nie, bo się nie odchudzam - BMI w normie, ale trochę zwałków na brzuchu mi się zaczęło robić