Cześć wam :-) Nie odzywałam się,bo w sumie nic nowego się nie dzieje..Ale mam pytanko...czy jak zapomnę raz wypić niepokalanek,to coś się stanie?

Bo tam jest napisane,żeby pić codziennie bez przerwy,ale wczoraj byłam taka jakaś lewa do życia i zapomniałam...

Mam nadzieję,że nic się z tego powodu nie stanie.
Wczoraj były też boboseksy :-),ale.. tak sobie myślę,że w tym cyklu raczej nici z tego,bo te staranka baardzo rzadko są,bo P.pracuje nieraz do późna i wieczorami nie ma siły.

Mam nadzieję,że niedługo mu te siły wrócą...A nuż jednak w tym cyklu zaskoczy,tylko ciężko mi cokolwiek wyliczyć,skoro nie mam pojęcia ile może trwać tym razem cykl ani kiedy i czy w ogóle będzie owu...Miałam te cholerne testy zamówić,muszę to dzisiaj albo jutro zrobić.Ciągle zapominam.

A że dostaniemy teraz zwrot dość sporem kwoty na konto,to szaleję z zakupami na ebayu i już obmyślam termin do kosmetyczki....

lamorela no rzeczywiście 400 zł to duuużo kasy..ale jeśli warto,zwłaszcza w twoim przypadku,to nie ma na co czekać.Trzymam kciuki za ciebie.:-) A propos,tego gina,o któym piszesz właśnie też ostatnio chyba w TV widziałam...