Czeeść :-)

ło matko,ile naprodukowałyście...ale przebrnęłam przez wszystkie posty.

Widzę,że nie tylko u Was występuje uzależnienie od tego forum.Mój P. też tylko już kręci głową i tak samo jest "A ty znowu na tym forum!!"...Kiedyś znajomy do niego przyszedł,ja akurat przeglądam BB,on tam coś wyczytał i z taką niepewnością i wręcz przerażeniem w głosie pyta:"Ee..wiesz...to Wy się informujecie nawzajem o okresach i owulacjach? I co w tym fajnego niby?"...no nie da się chłop[u wytłumaczyć,na szczęście mój już co nieco rozumie i spuścił z tonu.:-)
Idąc za waszą radą,zamówiłam teściory owu ,dziękuję Wam za motywację-inaczej pewnie znowu bym zapomniała.

Jak przyjdą,to się oczywiście Was wypytam o wszystko kiedy mam robić,jak i w ogóle...
żabucha super,że nowy cykl-oby ten był owocny!!:-) Ja też często testuję dużo szybciej niż sobie zaplanowałam,a potem tylko rozczarowanie...
emalia ja też trzymam mocno kciuki!!!!!!!!
lamorela no te wizyty faktycznie drogie, każdy by zbankrutował...

Popieram pomysł poszukania innego gina,na pewno ktoś kompetentny się znajdzie.;-)
A z tym owu co drugi cykl,o czym tu piszecie,to w ogóle jakaś czarna magia dla mnie...Tzn. ja zawsze myślałam,że owu jest regularnie albo po prostu jej nie ma.

To forum na szczęście uświadamia mnie w wielu kwestiach...no i jak tu się nie uzależnić???