staraczka13
Aktywna w BB
aaa, no to sorry staraczka, niejaka Anna G. polubiła moją stronę i myślałam, że to Ty
ból jajnika może ale nie musi sygnalizować zbliżającą się owulację, mnie bolał jajnik przed skokiem temperatury ale bolał również jak był cykl bezowulacyjny, bolał bo stworzyło się dużo pęcherzyków a nic nie pękło![]()
powiedz mi coś więcej o swojej chorobie tarczycowej? jakie masz wyniki? ja podejrzewam, że mi też tarczyca nawala :-(
w takim razie, Aniu G, ujawnij się!
Zakupiłam testy owu, był silny ból, mimo to starałam się ze wszystkich sił :-) tego dnia/popołudnia test owu pokazywał dwie grube krechy (ale, że testy z allegro i dopiero zaczynam nie wiem jak mam to interpretować). Chciałabym usłyszeć, że się napewno udało :-) , ale kto mi ma powiedzieć, gdy ja sama jeszcze nie poznałam się tak dobrze. Nie męcze już. Kropka

Potem nie miałam żadnych objawów oprócz tego, że temperatura mi nie spadła mimo odstawienia luteiny (odstawiłam luteinę, bo test w dniu spodziewanej @ wyszedł negatywnie), a tydzień później wyszły mi II i zaczęło boleć bardzo w podbrzuszu jak na @.
Czekam czy @ przyjdzie czy nie, a jeśli nie przyjdzie niedługo, to może pojawią się jakieś silne objawy?