reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

Hej.

Ja mam doła poświątecznego i nie chce mi się pracować:( Nic mi się nie chce...A dużo niestety muszę...
Bardzo bym chciała z tydzień odpocząć w domu...
Dobrze że chociaż Wiki zdrowa... Nie pisałam ale w zeszłym tyg byłysmy w szpitalu... Robilismy bańki mydlane słomką i ona chciała dmuchać, my się zagapiliśmy a ona zamiast dmuchać to się napiła mydła w płynie... Mało, ale zaczęła płakać że ją bardzo boli i wymiotować i się krztusić itp... w naszym szpitalu pani nas nastraszyła że mogło jej poparzyć przełyk itp.. ale u nas jej nie chciałam zostawiać. Pojechałysmy do szpitala dziecięcego - 30 km.. po drodze znowu wymiotowała... w końcu ok 21 nas przyjeli... powiedzieli że samo mydło (dla dzieci po 1 r.ż) nie jest groźne ale mogła się zachłysnąć i się boją zapalenia płuc... zostałysmy więc na oddziale. Dobrze że dziecku się podobało i jakoś specjalnie nie marudziła:) ogólnie to szczęśliwa była bo dzieci były:) Po rtg płuc stwierdzili że ok i do domu po południu poszłyśmy.
ehh jak to trzeba przy takim maluchu uważać...

A po świętach strasznie zmęczona jestem... i jeszcze w pracy dyrektorka znowu ma fazę.... WAKACJI mi trzeba...

reklama
hej

ja jestem chora i ledwo zyje taki mam katar :/ normalnie nie mam na nic sily i checi :/

no Swieta niezle byly w Pl hehe masa sniegu :)

Monia o kurcze :( dobrze , ze nic sie nie stalo !! a nie mozesz urlopu wziasc na jakis tygdzien i odpoczac ?

dobry;))

u nas dalej zimowo, właśnie kończy się drugi dzień walki o niebytność smoczka.....jako wredni rodzice postanowiliśmy odsmoczkować małą, w ciągu dnia jest oki, gorzej jeśli chodzi o usypianie...ale wierzę w to że damy radę i nie będę musiała przez całą godzinę ją usypiać, w ciągu dnia to pal licho, najwyżej zaśnie w wózku w drodze po Danielka..

jutro zmywam się do przyjaciółki, po południu małż wraca ze Śremu, w sobotę rano do szwagierki i potem do siebie;)))
Maja mniej kataruje, przez co mniej drażliwa na szczęście;))

dobry;))

noc bez smoka oki, raz tylko zamarudziła ale obeszło się bez płaczu, za to syn do mnie przyszedł w nocy i skopał....;))

dzień na wariackich papierach,z plotek się dowiedziałam że moja bratowa w ciąży...a nikt z rodziny nic nie wie

za to mam męża w domu i dzieci padły;))

reklama
HEJO
u MNIE OSTATNIO jakoś smętno. nawarstwiło się kilka przykrych spraw, ciągle coś ehhh i na dodatek pękła szyba w samochodzie więc kilka stów znów nie nasze :/
ale pustki, chyba wszyscy mają kiepskie humory albo kupę pracy, tylko Paulina dzielnie na warcie :D:D:D
jutro na kawkę na pewno wpadnę, postaram się ogarnąć.

Paulina - w domku już czy jeszcze u dziadków?? jak dzieciaki??
Asionek, Kot, LIl??????????

DSC_3521.jpghuśtawka jest dobra i w czasie śniegów
DSC_3540.jpgstatek piratów, jak będzie lato to się tam pobawię, teraz w rękawiczkach było ciężko :p
DSC_3562.jpgz piramidą w tle :) nasza polska!

Załączniki

• DSC_3521.jpg
    DSC_3521.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_3540.jpg
    DSC_3540.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_3562.jpg
    DSC_3562.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Do góry