Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
LILUŚ Ola nie wykazuje jak dotąd Wręcz przeciwnie! Ale G jest skrajnym ekstrowertykiem, więc co się dziwić... a ja i ojciec Kamila to zupełnie inna bajka, więc co się Kamilowi dziwić z kolei....
Kocurku fajny ten bujak...mówisz, że stabilny i dziecko sobie krzywdy nie zrobi??? A że Ola ekstrawertyczka to właśnie tak myślałam!
Rureczko tak dziś będzie dynia! :-)
Wioluś a bo dowiedziałam się, że moje stare mieszkanie już wynajęte :-( I Ty wiesz - ale innym nie pisałam - że baba sobie teraz zażyczyła za mieszkanie 400 zł mniej niż od nas Poczułam się oszukana i wykorzystana finansowo - ale to moja wina pewnie, że taka jestem naiwna :-( Jakoś mnie to wytrąciło z równowagi znowu....
A co do regałów- wczoraj obie z Wiolą dumałyśmy jak te dechy mogą się wygiąć
Paulinko no ja właśnie z tego względu (żeby mi sąsiedzi nie tupali) - chciałam mieszkać na ostatnim piętrze! I mam cudowną ciszę nad głową! Kup sąsiadom cichobiegi na Mikołaja!
Wioluś mała śpi ładnie jak wczoraj Niedługo będą dwie godziny Ale żeby nie było tak słodko to pół nocy mi przeryczała nad uchem Nie dałam jej cyca po tym jak mnie ugryzła tak, że mi się odechciało karmić