reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Kocie a najlepsze że sama sobie o nią poprosiła:))
Jak była mała i ja przynieśliśmy to zgłupiała jak zobaczyła podłogę... I jak chciała siku to poszukała sobie kwiatka stojącego na podłodze i tam sikała i nigdzie indziej nie chciała- więc my wpadliśmy na pomysł z kuwetą:))

Ze szczekaniem to bym się kłóciła:)) Moja ma tak przeraźliwie piskliwy głos... i do tego wsadzi pysk w dziurę w drzwiach i na całej klatce schodowej słychać....

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie... ja też wyeliminowałam wszystko - zostawiłam ryż, płatki kukurydziane, chleb i mleko. I brzuszek był po tym cacy :)

To chyba się będziemy kłócić hehe - mój ma taki przenikliwy i intensywny, nie tyle piskliwy, co strasznie ogłuszający :p

GDZIE JEST EWCIA ???
:eek:

Ostatnia edycja:
Kocurku szkoda, że tysiąc razy nie mogę kliknąć dziękuję za jednego posta! O matko aż mi się zimno zrobiło!!!!!!!!!!

Moniu a Ty masz przecież dużego psa nie??? I jak on do tej kuwety???????? :eek::eek::eek:

Lili mój psiak jest prawie do kolan i waży 12 kg więc wcale nie taki duży - mogę wieczorem dac fotkę jeśli chcesz:)
Kuwetę mąż jej zrobił taka mega - metr na pół chyba (na oko) i dośc wysoką. Ma tam żwirek dla kota i sprzątamy często.

Moniu - podatek od psa :-) Szanowny płaci, tyle wiem :sorry:

Lilu - zapomniałam dodać, że wszelkie wyjazdy muszą być z pieskiem, bo przecież nie można go samego w domu zostawić :-p

Ola ufola łazi i nawija jak OBCY :eek::-D:-D Takim językiem to jeszcze żadne znane mi stworzonko nie gadało!

Hehe Kocurku! Nagrywaj! I puszczaj nam! :-p

Moniu
to masz wygodę! Ja marzę o tym, żeby mój kot do wc bezpośrednio robił....

A ja w końcu znalazłam takie cudo o jakim marzyłam zawsze ehhh....

światłowód Paulmann Skylight RGB LED 92209 sp lamp (2764646298) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Na zdjęciach w galerii widać o co chodzi...

I jak to się robi....

Nowością w naszej ofercie jest zestaw światłowodów do samodzielnego montażu, który pozwala na stworzenie gwiezdnego nieba w dowolnym pomieszczeniu. Zestaw składa się z generatora światła (w kolorze białym) oraz warkocza przewodów światłowodowych - każdy z przewodów ma 2,5m długości. Wystarczy nawiercić w płycie gipsowej lub drewnianej sto otworków o średnicy 1,5 mm, rozmieszczając je dowolnie, według własnego uznania, następnie wetknąć światłowody w otworki i zamocować końcówki. Efekt jest naprawdę olśniewający! Kolor: przezroczysty Moc: 1x1W Napięcie: 230V Wysokość: 45mm Szerokość: 82mm Grubość: 110mm Otwór montażowy: 6.5mm Żywotność: 20.000h

reklama
Do góry