• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

reklama
O matko przejedyna... to tak dobrowolnie się za siebie zabraliście we wczesnym wieku...... :confused:

Ja bym się w życiu za nikogo nie zabrała do późnej starości, gdyby się inni za mnie nie zabierali... :eek:
Niektórym się kurde udało, szczęściarze :eek::eek:

Światełka świetne, tylko najpierw obmyśl Lilu co konkretnie z nimi zrobisz i czy jest to możliwe i jak zakryć kabel itp..

Lil a ty,że zaraz stara jesteś niby??;))

co do mojego męża, jest ode mnie młodszy, ale zawsze czuję się na odwrót, mam strasznie dużo oparcia w nim, gdyby nie on, to nie wiem, co bym zrobiła....

Kout dobrowolnie;)) wszyscy co się dowiadują o tym, pytają zaraz o Daniela, że wiesz, wpadka i potem ślub, ale Daniel urodził się rok po naszym ślubie;)

Ostatnia edycja:
Paulinka zawsze jak piszesz o swoim związku to ta Wasza miłość aż do mnie dociera :-p Także dobrze trafiliście :-p Zresztą ja mu się nie dziwię, że tak się zakochał! I po zdjęciach widać jak mu z dziećmi dobrze!

Kocurku
Ty to zawsze masz mądre uwagi...muszę to z fachowcem skonsultować...ale sufit miałabym dopiero podwieszany więc może może....

Lil oj tam,oj tam, ja taka kryształowa nie jestem;))) a jeśli chodzi o nas to mamy swoje wzloty i upadki,potrafimy się ściąć o głupotę, ale najważniejsze że mamy takie same priorytety i patrzymy razem, w tym samym kierunku w przyszłość;))

Maja wstała....

Czemu ciągle zapominam o wyłączaniu domofonu w godzinach spania małej :baffled::baffled::baffled:

Aż mi się oczy otworzyły na minusy lampek...żywotność diody to 6 lat niby....a potem co??? :eek: Sufit do zsypu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry