• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

Lil a wiesz,że ja dopiero od niedawna wpadłam na to by domofon wyłączać??? już miałam dosyć pana listonosza i pani od ulotek, upodobali sobie do mnie dzwonić, bo ja jedynie w tych godzinach w domu....

szukam ogrodniczek dla mojej małej, tak na 86-92cm, jeans lub sztruks, ktoś coś wie????

reklama
Kocurku można chyba wyjąć - tzn. to by trzeba było chyba całą lampę wymienić...wiem, że to jest na takich sznurkach - trzeba w suficie podwieszanym 100 dziurek wywiercić, potem końcówki sznurka powkładać do dziurek i od spodu czymś przykręcić..nie wiem czy są wymienne końcówki...

Aaa LIL Ty mówisz o tych świadłowodach :-D A ja myślałam, ze o żarówkach led..

Paulina mi się udało psim swędem zakupić w wakacje sztruksowe ogrodniczki z wyprzedaży w smyku, dwuwarstwowe, jestem bardzo z nich zadowolona :)) A tak, to się nie orientuję za bardzo ;)

Paulinko a na allegro????

Kocurku no właśnie te gwiazdki na niebie robi się z takich światłowodów....to pewnie po 6 latach lampa do wymiany....

Paulinko jak te spodnie za 1 zł to bierz! Moja teraz nosi spodnie zimowe na 74 i są dobre..

tak Kout, sama robiłam, moja mama wycięła mi drewniane ramki, materiały z ikea, starczy mi jeszcze na poduszki do pokoju, ja tylko docięłam materiał, naciągnęłam, przybiłam zszywkami i gotowe, mogą być, prawda???;))

reklama
Ja domofon odłączyłam juz dawno bo psiak dostaje szału jak dzwoni.:wściekła/y: ostatnio odłączyłam tez dzwonek do drzwi:crazy: jak kilka razy wieczorem ktoś do nas przychodził ( w sensie sprzedaż obnośna) i Młoda zasypiała akurat i sie porządnie wystraszyła psiego ujadania i zwykle z pół godz musiałam jej potem tłumaczyć że był "pan" i Sami go nie lubi i nie chciała go w puścic itp...

Paula ślicznie się Majeczka ubiera:)) I w ogóle super panna rośnie:))
reniferek też cudny!
Naprawdę sama te obrazki robiłaś??? Super są...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry