hej
moje dziecie chce mnie wykonczyc

walka nocna od 1.19 do 4 , pobudka o 7 musiala byc , bo mialam gina
spal 30 min. w wozku na caly dzien , jekoli non stop i zlosci sie gorzej jak stary

jakis skok, kryzys , bunt ?? hmmm ktos mi dziecie podmienil jak nic

na nic teoria , ze po roku dzieci sa "lepsze"
Dzień dobry!
Asionku jak już oduczysz Natanka cyca to kolejne ząbkowania nie będą takie straszne...Takie mam doświadczenie z Maciusiem...dopóki był cyc to budził się i na cyca i na ząbki...A potem już tylko na ząbki...ale to najgorsze ząbkowanie to trwało maks 3 nocki - a wtedy podawałam środek przeciwbólowy...W ogóle z Maciusiem ząbkowanie takie straszne nie było......
no oby!! ja juz mam leki ,bez kitu nocy sie boje i mam dosc :/ jestem juz tak zmeczona tymi nocami , ze wpadam normalnie w taka zlosc , ze ani spac ani lezec nie moge
a Zosi wczoraj nie wiem co. Moim zdaniem bolal ja brzuszek, puszczala baki i z kazdym bakiem placz sie nasilal. A jadlam wczesnie curry z kurczakiem i dynia. moze troche za ostre? a moze ma tez alergie na ryz/kurczaka/mleko kokosowe/pomidora? pogoda tez jest paskudna a od jej pierwszych dni obserwuje, ze jak pogoda pod psem, to Zosia tez. taka mala meteopatka.
dzis sie nie zapowiada tez za dobrze, bo normalnie rano jest kupa usmiechow i gaworzenie a dzis jakos tak kiepawo. niewyspana jest. Teraz je i pewnie zasnie.
!
dziewczyny dobrze pisza

czasami warto prawie wzystko na raz odstawic i pozniej powoli wprowadzac po kolei wszystko
ja bym sie pobubila odtawiajac po jednej rzeczy , za duzo roboty do tego hehe
oby przeszlo Zosi szybko &&&
a Kout zależy gdzie ucho przyłożysz;PPPP
mąż mnie wczoraj znerwował..do tej pory mam mętlik w głowie
poszedł do lekarza i bierze tabletki na zwiotczenie mięśni, może to być infekcja, te jego spięte mięśnie i bóle głowy, jeśli do poniedziałku nie przejdzie to do lekarza znów, bo to może być objaw wzw typu c.....
a poza tym oki, mgła znów u nas, Danio w przedszkolu a Maja śpi
o kurcze tez bym sie zdenerwowala

trzymam &&&&&&&& bedzie dobrze !!
ooo krajobraz po burzy,czyli Maja się ubiera
Zobacz załącznik 517255
a to renifer

)
Zobacz załącznik 517256
a to Lil obrazki, które ciężko widać w mmsach

)
Zobacz załącznik 517257
no pieknosci male !!! super masz dzieciaczki
obrazki tez fajnitkie i pomyslowe
gdzie reszta postow ???
Monia &&&&&&&&&&& za mieszkanie
Ewelina hej

dobrego masz szefa
Kocurek mowisz Ola w dziwnym jezyku mowi ?? nagarj koniecznie

Nat nawija jak chinczyk czasami , a gada non stop az uszy wiedna , bo glosik ma bardzo donosny
do tego warczy jak tygrysek hehe i inne dziwne dzwieki wydaje , buzia mu sie nie zamyka ... chwila ciszy to jak spi o ile spi i jak robi koopeee

))