reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki forever!

Kto tak śmie twierdzić ? :cool:

Kot był widział łazienkę z dużymi, podłużnymi kaflami.. małą! Wyglądała ekstra, miała pas kafli węższych i ciemnych idący wkoło dla fasonu :))

Ostatnia edycja:
reklama
W sumie pani Ci nie mówi źle... teraz sobie pomyślałam, że jednak można zepsuć efekt wielkimi kaflami, jeśli będzie to nieumiejętnie zrobione - np. duże fugi, albo co gorsza ciemne! Albo podłoga ciemna, albo co.....:eek:

Kocurku no właśnie chyba byłoby za dużo tych dziur do załatania...a ja chciałam jednolicie...tylko jedna ścianka ciemniejsza z pięknym kwiatem....no nic... szkoda, bo się napaliłam....

Lil czy też czytasz blog 'matkasanepid'?? bo właśnie na fb mi mignęło;))

tadam, znalazłam idealny prezent dla mojego syna na gwiazdkę, jeszcze tylko dla Mai;))) miałam już upatrzone inne, ale się okazało że albo teściowa albo chrzestny nas uprzedził i bądź tu człowieku mądry...;))

hej :)

moje dziecie chce mnie wykonczyc :szok:
walka nocna od 1.19 do 4 , pobudka o 7 musiala byc , bo mialam gina
spal 30 min. w wozku na caly dzien , jekoli non stop i zlosci sie gorzej jak stary :szok: jakis skok, kryzys , bunt ?? hmmm ktos mi dziecie podmienil jak nic :rofl2::eek:

na nic teoria , ze po roku dzieci sa "lepsze" :eek:

Dzień dobry!

Asionku
jak już oduczysz Natanka cyca to kolejne ząbkowania nie będą takie straszne...Takie mam doświadczenie z Maciusiem...dopóki był cyc to budził się i na cyca i na ząbki...A potem już tylko na ząbki...ale to najgorsze ząbkowanie to trwało maks 3 nocki - a wtedy podawałam środek przeciwbólowy...W ogóle z Maciusiem ząbkowanie takie straszne nie było......

no oby!! ja juz mam leki ,bez kitu nocy sie boje i mam dosc :/ jestem juz tak zmeczona tymi nocami , ze wpadam normalnie w taka zlosc , ze ani spac ani lezec nie moge :angry:

a Zosi wczoraj nie wiem co. Moim zdaniem bolal ja brzuszek, puszczala baki i z kazdym bakiem placz sie nasilal. A jadlam wczesnie curry z kurczakiem i dynia. moze troche za ostre? a moze ma tez alergie na ryz/kurczaka/mleko kokosowe/pomidora? pogoda tez jest paskudna a od jej pierwszych dni obserwuje, ze jak pogoda pod psem, to Zosia tez. taka mala meteopatka.
dzis sie nie zapowiada tez za dobrze, bo normalnie rano jest kupa usmiechow i gaworzenie a dzis jakos tak kiepawo. niewyspana jest. Teraz je i pewnie zasnie.
!

dziewczyny dobrze pisza :) czasami warto prawie wzystko na raz odstawic i pozniej powoli wprowadzac po kolei wszystko
ja bym sie pobubila odtawiajac po jednej rzeczy , za duzo roboty do tego hehe
oby przeszlo Zosi szybko &&&

a Kout zależy gdzie ucho przyłożysz;PPPP

mąż mnie wczoraj znerwował..do tej pory mam mętlik w głowie
poszedł do lekarza i bierze tabletki na zwiotczenie mięśni, może to być infekcja, te jego spięte mięśnie i bóle głowy, jeśli do poniedziałku nie przejdzie to do lekarza znów, bo to może być objaw wzw typu c.....

a poza tym oki, mgła znów u nas, Danio w przedszkolu a Maja śpi

o kurcze tez bym sie zdenerwowala :( trzymam &&&&&&&& bedzie dobrze !!

ooo krajobraz po burzy,czyli Maja się ubiera;)
Zobacz załącznik 517255

a to renifer;))

Zobacz załącznik 517256

a to Lil obrazki, które ciężko widać w mmsach;))

Zobacz załącznik 517257

no pieknosci male !!! super masz dzieciaczki :)
obrazki tez fajnitkie i pomyslowe :)

gdzie reszta postow ???

Monia &&&&&&&&&&& za mieszkanie :)

Ewelina hej :) dobrego masz szefa :)

Kocurek mowisz Ola w dziwnym jezyku mowi ?? nagarj koniecznie :) Nat nawija jak chinczyk czasami , a gada non stop az uszy wiedna , bo glosik ma bardzo donosny
do tego warczy jak tygrysek hehe i inne dziwne dzwieki wydaje , buzia mu sie nie zamyka ... chwila ciszy to jak spi o ile spi i jak robi koopeee :)))

reklama
Do góry