reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Lili, też będziemy mieli przesuwane, ale u Mikusia w pokoju:tak:
no z tymi drzwiami, to tyle dobrego po firmie zostało:sorry2: zniżki:-D
Kuocie Ty no! Jesteś:rofl2:
Dla pocieszenia, za tydzień koniec miesiąca;-)
Yyyyy... że za gaz ponad 1000:baffled: ale to chyba ogrzewanie macie gazowe:confused:
40 za kuchnię:szok: hehe dobrze, ze siedzę:-p
ale to jeszcze bez mebli, tak?:sorry2:

Asionku, ostatnio widziałam taki "prawdziwy" zabawkowy pilot, zapewne miał jakieś funkcje do tego, ale czy Natusia by to zainteresowało, albo laptop:confused: Skoro lubi zakręcać-odkręcać, to jakieś śrubki duże, będzie miał zajęcie:tak:

Kuotek, my 2 tyg. i tydzień temu byliśmy na takim krytym "placu zabaw" Mikołaj, to nawet na mnie uwagi nie zwracał hahahaha

EWCIU my dziś po raz pierwszy byłyśmy w takim dużym królestwie zabawy :)) Ponieważ weszłyśmy tam jako pierwsze, zaraz po otwarciu centrum handlowego, dostałyśmy zabawę gratis! Dwie godziny szaleństwa :D I tak było mało, ale widziałam, że już się słania z wrażeń pod koniec. Zasnęła w wózku w pięć minut :p Mam mnóstwo zdjęć, ale już wystarczy hehe.

Nigdy nie widziałam, żeby moje dziecko TAK BARDZO się cieszyło... :sorry2:

Kuotek, my tak samo pierwszy raz byliśmy 2 tyg temu:tak:
i podaję rękę, bo mojego Dziecka tak zafascynowanego wszystkim nie widziałam:sorry2: i na prawdę nawet na mnie nie zwrócił uwagi jak przyszłam:sorry2: bo ogólnie, to siostra Go zabrała, a ja doszłam po godzince...
Miki, to też jak wyszliśmy tylko, to po chwili spał hahahah:-D
to ja poproszę więcej fotek:-p

EWCIU ogrzewanie mamy gazowe.. Zimno u nas jest czasem naprawdę, bo ogrzewanie włączane jest trzy razy na dobę. Można też sobie dogrzewać, co niestety często czynię, bo Ola ma notorycznie zimne łapki :/ Mamy wysoko sufit, co nie ułatwia sprawy, całe ciepło ucieka do góry :// Jak jestem u mamy w mieszkaniu, to jest tak ciepło...jeju. Nigdy tego należycie nie doceniałam..

A Ola teraz w łóżku ze mną, bo wołała Aa! A! Zobaczymy, czy faktycznie taka zmęczona. Na razie butlę doi :)

A co Wy porabiacie? :-)

Kuotek, tak myślałam, że gazowe...
ale szukajmy plusów;-):tak: dobrze, ze nie elektryczne, bo wyobrażasz sobie rachunki za światło:szok:\
może dziewczynka po całym dniu wrażeń zaśnie i będzie spać...:tak:

Miki bawił się z tatem, ale słyszę, ze już zmęczony także mykam go kąpać i kłaść spać:tak:

Asionku nie strasz....15 tysięcy 13 lat temu??? :confused: Nie no znowu stres....

wez pod uwage , ze to wawa i moja mama ma duza lazienke z 10m2 pewnie ma jak nie lepiej .. wiec poszlo materialu duzooooo

Czekaj, popcham.. może zapali! :-D

Zobacz załącznik 517686

ale pcha :)

Kto powiedział, że nie wejdę? :-p

Zobacz załącznik 517689

hehe nie doceniasz wyobrazni :D Nat tez tak wlazi wszedzie , ale najlepiej to pod porecza sie przeslizgiwc przodem rzecz jasna :)

Wygodnie! Chlebek w sam raz na kanapkę :-)

Zobacz załącznik 517692

przeslodka jest !!
tez zawsze mam pogniecione zakupy ..

Asionku, ostatnio widziałam taki "prawdziwy" zabawkowy pilot, zapewne miał jakieś funkcje do tego, ale czy Natusia by to zainteresowało, albo laptop:confused: Skoro lubi zakręcać-odkręcać, to jakieś śrubki duże, będzie miał zajęcie:tak:

to nie dziala , ma swoj telefon prawdziwy , ale bez karty i ma go w nosie , swojego lapka tez malo uzywa czasami muzyki poslucha i potanczy na nim
ale te srubki mnie zainteresowaly , tylko gdzie to znalezc ?? :)

EWCIU ogrzewanie mamy gazowe.. Zimno u nas jest czasem naprawdę, bo ogrzewanie włączane jest trzy razy na dobę. Można też sobie dogrzewać, co niestety często czynię, bo Ola ma notorycznie zimne łapki :/ Mamy wysoko sufit, co nie ułatwia sprawy, całe ciepło ucieka do góry :// Jak jestem u mamy w mieszkaniu, to jest tak ciepło...jeju. Nigdy tego należycie nie doceniałam..

A Ola teraz w łóżku ze mną, bo wołała Aa! A! Zobaczymy, czy faktycznie taka zmęczona. Na razie butlę doi :)

A co Wy porabiacie? :-)

oj ja tez nie docenialam ciepelka dzieki ogrzewaniu centralnemu w Pl
a tutaj zimy sa , moze nie jakies mocne , ale bywa zimno przez jakis czas na ogol w styczniu , a grzejniki mam wielkosci lapka 2 !! elektryczne na cale miezkanie :/ i naprawde bywa zimno brrrr

Natul spi :) moze co obejrzec ???

reklama
Kout ale super fotki;))))
aaaa miałam się Ciebie pytać, niedawno dodawałaś fotki z pokoiku Oli i tam było zdjęcie deski do prasowania a obok był taki pojemnik/kosz??? zielony, taki za jedno ucho??powiedz mi gdzie można kupić coś takiego, bo muszę gdzieś składować te wszystkie czapki, rękawiczki;)) aha i gdzie można kupić czapę i szalik za 15 zł??????????????????????????/;))))

Do góry