Czarny Kocur
Made by Made :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

zniżki

ale to chyba ogrzewanie macie gazowe
hehe dobrze, ze siedzę

Skoro lubi zakręcać-odkręcać, to jakieś śrubki duże, będzie miał zajęcie

i na prawdę nawet na mnie nie zwrócił uwagi jak przyszłam
bo ogólnie, to siostra Go zabrała, a ja doszłam po godzince...

dobrze, ze nie elektryczne, bo wyobrażasz sobie rachunki za światło
\

Asionku nie strasz....15 tysięcy 13 lat temu???Nie no znowu stres....
Asionku, ostatnio widziałam taki "prawdziwy" zabawkowy pilot, zapewne miał jakieś funkcje do tego, ale czy Natusia by to zainteresowało, albo laptopSkoro lubi zakręcać-odkręcać, to jakieś śrubki duże, będzie miał zajęcie
![]()
EWCIU ogrzewanie mamy gazowe.. Zimno u nas jest czasem naprawdę, bo ogrzewanie włączane jest trzy razy na dobę. Można też sobie dogrzewać, co niestety często czynię, bo Ola ma notorycznie zimne łapki :/ Mamy wysoko sufit, co nie ułatwia sprawy, całe ciepło ucieka do góry :// Jak jestem u mamy w mieszkaniu, to jest tak ciepło...jeju. Nigdy tego należycie nie doceniałam..
A Ola teraz w łóżku ze mną, bo wołała Aa! A! Zobaczymy, czy faktycznie taka zmęczona. Na razie butlę doi
A co Wy porabiacie? :-)

:-)