Asionku, jeszcze nie wiem co, ale wiem, ze coś ze śrubami, to i u nas zda egzamin

mamy pchacza, który zamienia się na motorek i tam właśnie są 4 śrubki i Mikołaj jak się do nich dorwie, to dziecka nie ma

a ostatnio ktoś mi mówił, ze w markecie (nie pamiętam już jakim) widział jakąś wieżę i właśnie w nią się wkręcało śrubki itp

ale nic więcej nie pamiętam
Mnie nie trzeba dwa razy powtarzać!

Oto więcej z dzisiejszego szaleństwa zabawy -
Gotowałam
Zobacz załącznik 517719
Rysowałam
Zobacz załącznik 517720
Dostałam od pani balonika
Zobacz załącznik 517721Zobacz załącznik 517722
A potem drugiego!

Zobacz załącznik 517723
Wooow...TO jest dopiero balonik...

Zobacz załącznik 517724Zobacz załącznik 517725
Możemy wziąć tego żółwika do domu?

:-)
Zobacz załącznik 517726
Dziękuje

i powodzenia z teśćmi
Liluś, u nas z mieszkankiem byśmy chcieli się zamienić, ale teraz, to odpada... bo nie mamy nic zaoszczędzone... o np. dziś widziałam, ze jest mieszkanko do zamiany i co z tego jak na dzień dobry w życiu bym tam nie zamieszkała

remont musowo! i tak to wygląda... Póki co robimy Mikołajowi pokoik i to też nie teraz, mam nadzieję, że na wiosnę się uda... a potem zobaczymy... będziemy zbierać na łazienkę, jak uzbieramy, to wtedy się zobaczy czy coś będzie do zamiany... jak tak, to fajnie by było,a jak nie, to trudno... wyremontujemy naszą:-) a potem zmienimy kuchnię i pokój, ale to wszystko z czasem... jeżeli już zrobimy to mieszkanko tak jak ja chcę, to szkoda będzie mi się potem zamieniać

i od nowa pakowac się w remonty... ale z drugiej strony myśląc o kolejnym dziecku, to bardzo bym chciała, aby obydwoje mieli osobne pokoje... i masz babo placek... ah... zakręcone to wszystko...
no, ale już schodzę na ziemię do rzeczywistych spraw
a mi się właśnie wydaje, że do Kuota
a babeczki co do promocji, to w C&A są promocje wszystko o -21%
mnie moje dziecko na dobranoc wykończyło... i jak chcę kolejnego, to po takich sytuacjach mam w głowie NIGDY WIĘCEJ...
EWELINKA!!!!! :-)