• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Ja na chwilkę jeszcze:)

Pauli - wiesz co... różniaste były, akurat byłam w outlecie i były też z zeszłego sezonu :)) tylko te rozmiary małe trochę - takie 42-46 głównie :sorry2:W sumie mnóstwo różu i fioletu, szarych nie pamiętam, ale takich biało-kremowych to nawet sporo, ja miałam cholerne szczęście kupić ostatni taki właśnie zestawik na 48 :-) Mam identiko prawie do tego rękawiczki!

reklama
LILu papa! Wyspania też i tej nocy!

ASIONKU Tobie też by się przydało już wyspać...:sorry2:

Ja pomyła gary, zrobiła sobie papu i idzie z wielkim talerzem czytać...

Jutro nieszczęście (:-p) - teście na weekend cały... :rolleyes2:

Aaaa to już wiem czemu nie ma Poka :-p

Dobranoc :)

O MATKO... zapomniałam...

GRATULACJE ZIZI !!! Zdrowia dla małej i szybkiego powrotu do formy dla Ciebie :D

Twoja Basia urodziła się dokładnie tego samego dnia, co niedawno Basia w naszej rodzinie :)

Hej,

Zizi, gratuluję! I niech malutka zdrowo rośnie!

Kocur,
jak to z Kotem bym nie pogadała, jak gadam :-P Wyszczekany kłot wyjątkowo ;-)

Lili
, ano z pracy, a jakże ;-) No co ja będę szefa okłamywać, skoro on uczciwy chłopina... :-)

Asionku, jeszcze nie wiem co, ale wiem, ze coś ze śrubami, to i u nas zda egzamin:tak: mamy pchacza, który zamienia się na motorek i tam właśnie są 4 śrubki i Mikołaj jak się do nich dorwie, to dziecka nie ma:-p a ostatnio ktoś mi mówił, ze w markecie (nie pamiętam już jakim) widział jakąś wieżę i właśnie w nią się wkręcało śrubki itp:tak: ale nic więcej nie pamiętam:zawstydzona/y:

Mnie nie trzeba dwa razy powtarzać! :-p:-D:-D

Oto więcej z dzisiejszego szaleństwa zabawy -

Gotowałam :-D
Zobacz załącznik 517719

Rysowałam :-D
Zobacz załącznik 517720

Dostałam od pani balonika :-D
Zobacz załącznik 517721Zobacz załącznik 517722
A potem drugiego! :-D:-D
Zobacz załącznik 517723

Wooow...TO jest dopiero balonik...:szok::-D:-D
Zobacz załącznik 517724Zobacz załącznik 517725

Możemy wziąć tego żółwika do domu? :sorry2::-)
Zobacz załącznik 517726

Dziękuje:rofl2::rofl2:
i powodzenia z teśćmi:sorry2:

Liluś, u nas z mieszkankiem byśmy chcieli się zamienić, ale teraz, to odpada... bo nie mamy nic zaoszczędzone... o np. dziś widziałam, ze jest mieszkanko do zamiany i co z tego jak na dzień dobry w życiu bym tam nie zamieszkała:no: remont musowo! i tak to wygląda... Póki co robimy Mikołajowi pokoik i to też nie teraz, mam nadzieję, że na wiosnę się uda... a potem zobaczymy... będziemy zbierać na łazienkę, jak uzbieramy, to wtedy się zobaczy czy coś będzie do zamiany... jak tak, to fajnie by było,a jak nie, to trudno... wyremontujemy naszą:-) a potem zmienimy kuchnię i pokój, ale to wszystko z czasem... jeżeli już zrobimy to mieszkanko tak jak ja chcę, to szkoda będzie mi się potem zamieniać:sorry2: i od nowa pakowac się w remonty... ale z drugiej strony myśląc o kolejnym dziecku, to bardzo bym chciała, aby obydwoje mieli osobne pokoje... i masz babo placek... ah... zakręcone to wszystko...
no, ale już schodzę na ziemię do rzeczywistych spraw:sorry2:

Kocurku ach to EKO...niby dobre, ale marznąć Kotkom nie pozwolimy!!!!! :-):-) A jeszcze ze zdjęć to Ci powiem, że Ola do Tatusia się podobna robi :tak::tak::tak::tak:

Ja Paulinko ten kosz kupowałam w JYSKU za 12 zł chyba....Jeśli to o ten chodzi...:-p
a mi się właśnie wydaje, że do Kuota:tak:

a babeczki co do promocji, to w C&A są promocje wszystko o -21% :tak:

mnie moje dziecko na dobranoc wykończyło... i jak chcę kolejnego, to po takich sytuacjach mam w głowie NIGDY WIĘCEJ...

EWELINKA!!!!! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry