reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
Ewelinka, to ja wpadnę do Ciebie, dobijać nie będę, ale upijać:confused: czemu nie:-D;-)
po takim dniu przyda się zresetowanie... mi zresztą też...
kurcze, tylko czemu to tak daleko...

Ewcia, dla "nas" Kagor czekać będzie - ZAWSZE! Oby do lata, może uda się zrealizować plan, pijacki plan :-D
No ja właśnie delektuję się winkiem czerwonym i wpierdzielam czypsy zielona cebulka, a dupa rośnie...:baffled:

Ewelina, oj tam zaraz rośnie... tzreba troszkę "przyjemności" mieć ;-)
jak może? Ja na bank będę:-p
dziś, to mogę nawet wyruszyć pieszo:sorry2:

Ewelina, normalnie jak pomyślę o tym gościu, to znów mam ciary na plecach:baffled:
a co tam odciski!! zacisnęłabym już zęby
Ważne spotkanie:-D i to z kim;-)

reklama
Ewelina hahahahhahaha,, no leżę buahahahahahha:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:
i kwiczę:-D:-D:-D
te ciary, to z obrzydzenia:sorry2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: jak mi się przypommną odcinki co to on brał do buzi:baffled::baffled::sorry2::-D

ja to jeszcze Twej pierwsze nie poznałam, a już mam poznać drugą ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry