• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Ewcia, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaa
No proszę Cię! Nie ważne co brał do buzi! Ważne co będzie brał w twoim towarzystwie do ust....yyyy.....winko ofkors :-D Ja go uwielbiam i kocham to co robi, bo ja sama taki krejzol jestem :-D Na krawędzi....mrrrrr......padłam....

Pierwsza poczeka....wiesz, że ja od zada strony zawsze zaczynam :-D

reklama
Ja na szybko.

Kotek dostaje wielkie cmok! Tak milo widziec, ze komus poka brakowalo :) i drugi cmok za pamiec i trzeci za zdjecia swietne! Tajniaczenie rulez!
Ja mialam wysokie sfity w poprzednim mieszkaniu. Zima zimno i sucho a latem najlepszy klimatyzator nie dawal rady przez te kubature... Ale ja akurat lubue chlod. Teraz koniec listopada a my jeszcze ani razu ogrzewania nie wlaczylismy takie mamy w nowym szczelne wielkie okna ( i cale szczescie, bo mamy tu tylko podlogowe, wiec i tak prad zima wyniesie nas fortune). 10 min po zamknieciu okna mamy tu najmniej 23 stopnie. Dla mnie za cieplo :/

Asionku kciuki za noc!
Lil kciuki za lazienke!
Moniu kciuki za mieszkanie!
Paulina kciuki za zdolnosc!
Ewciu kciuki zeby bylo tak dobrze jak jest i lepiej!

A Tobie Ewelina za co trzymac kciuki?

ZIZI WIELKIE GRATULACJE! JAK SIE OGARNIESZ KONIECZNIE DAJ FOTKE I WIECEJ SZCZEGOLOW!

A ja ide spac. Jestemduzo bardziej zmeczona niz jak jestem ssma w domu z nikim do pomocy...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry