• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Haha ja do swojej teściowej nigdy w życiu nie zadzwoniłam i vice versa :-p:-p:-p

Za to dużo smsuję ze szawgierką...zdarza mi się przekroczyć 1000 smsów miesięcznie :eek:

Paulinko apropo rozmów o koopach to pozwól, że Cię uraczę - wczoraj mała wykoopkała dwie wielkie żurawinki w wannie (chyba ich nie trawi jeszcze) i natychmiast jedną porwała i zaczęła jeść :-p Musiałam jej z buzi wyciągać :-p:-p:-p:-p

PAULINA a wiesz co, na nas też 46 pasuje, ale niestety mała musi mieć czapkę nieprzylegającą :dry: najlepiej gdyby wcale jej nie czuła :dry: no więc kupuję jej takie luźne przydużawe, żeby nie zdejmowała :sorry2:

LIL pozory mylą, to moje ulubione powiedzonko jest :-p Lubię pisać. gadulstwo mnie męczy psychicznie bardzo... Po kilku godzinach prowadzenia zajęć w szkole jestem tak wyczerpana jakbym tonę węgla przewaliła :eek:

Hehe Lil my chyba mamy właśnie koopę nr 2....poddaję się, co to za dziecko???

właśnie zakłada skarpetki Daniela, swoich nie umie a Daniela sama zakłada....

Kout a ja nie lubię jak czapa za mocno odstaje, nam takie przyległe nie przeszkadzają;)

Tia... tylko ile ja muszę płacić za tą wyjątkowość :dry:

Jak Ufola postanawia robić aferę publiczną, to nie ma zmiłuj, atrakcja dla wszystkich gratis... wczoraj chciałam założyć sweterek, a ona chciała mi uciekać, dorwałam - wrzask i od razu kładzenie się na podłogę i wierzganie :baffled: I tak z każdym ubieraniem/przebieraniem :-p

Przecież ja bym rozrywała na strzępy rodziców za rozpuszczanie histerycznych bachorów!

Kiedyś......

Ostatnia edycja:
Kout to witaj w klubie, my też dajemy gratis przedstawienia....a jak nie chce się ubierać,to jej nie utrzymasz, robi się taka giętka i śliska i ucieka....

yyy sorki,że marudzę, ale ta czapa biała to taka z polarku jest???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry