reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki forever!

Kocurku w necie to kosztuje 300 zł - taniej niż na allegro....i chyba nie jest tak skomplikowane w montażu.....:eek::eek: Rety czy to marzenie by się mogło spełnić???

Jak kiedyś byłam w saunie z takimi światełkami....ależ to było super...światełka zmieniały kolory....muzyczka leciała....mocno wierzę w dobry wpływ światłoterapii na nasze samopoczucie....wtedy pomyślałam, że gdybym miała takie coś w domu to byłabym najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi......:eek::eek::eek:

Centrum Oświetlenia - wortal o oświetleniu :: Dodatkowe źródła światła w łazience

reklama
a Kout zależy gdzie ucho przyłożysz;PPPP

mąż mnie wczoraj znerwował..do tej pory mam mętlik w głowie
poszedł do lekarza i bierze tabletki na zwiotczenie mięśni, może to być infekcja, te jego spięte mięśnie i bóle głowy, jeśli do poniedziałku nie przejdzie to do lekarza znów, bo to może być objaw wzw typu c.....

a poza tym oki, mgła znów u nas, Danio w przedszkolu a Maja śpi

Mhm... :/ Paulina to w takim razie &&&& żeby to nic takiego jak wzw było :/

Lil - ja jestem absolutnie zakochana w magii i odziaływaniu światła :) :) :) i dlatego taka łobrzydliwość mam do tego bezpardonowego, oślepiającego i walącego z góry na mnie! U mnie ledy będa o najmniejszym natężeniu, muszę to wywalczyć, bo G. jest jakiś dziwny - ciągle mu ciemno...

dzięki Kout, ja też mam taką nadzieję, choć dziwnie się patrzy na człowieka, który ma 26 lat a porusza się jak 70 latek i nie może otworzyć pudełka z lekami, bo ma sztywne palce od bólu.....

mnie się też takie światełka podobają Lil;))

Paulinko to Twój mąż z tych niedbających o siebie?? A czy on przynajmniej w domu teraz choruje czy do pracy chodzi? Zmartwiłaś mnie...

Paulinko ja bym mogła mieć na na drugie imię PLANTERIUM....kocham seanse w planetarium...byłam w wielu miastach na takich seansach....

Kocurku a te światła by super do Oleńki pasowały....i jej małego kosmosu...

Ostatnia edycja:
lilu

ja paskudny miejski mieszczuch jestem, właściwie z dala od wielkiego miasta mieszkałam tylko przez rok, ale ostatnio... jak Bilon szczeknął i piskał mi w nocy i go wypuściłam na dwór, to mi szczena opadła :eek: ........

...... :eek: za drzwiami czekało na mnie tak niesamowicie rozgwieżdżone czarne niebo.... łojeju..... Wówczas chwilowo doceniłam mieszkanie na skraju lasoparku i brak różowej łuny nad miastem :sorry: co tam dojazdy... co tam brak osiedlowych sklepów :-p Dla takich chwil warto się budzić w środku nocy!

paulina

no to baardzo osobliwe jest, tez bym się zmartwiła.... kurcze.... :/

PRZEPRASZAM ILE TWÓJ MĄŻ MA LAT ?????????????????????

reklama
Kocurku oj to się nie dziwię...kiedyś też było mi dane oglądać niebo nocą w środku lasu czy gdzieś...no w każdym razie ciemno było....ehhh...nie interesuję się tak kosmosem jak Ty, bo mnie przeraża jego nieskończoność, ale jak już zacznę o tym myśleć, to nie ukrywam, że ciary mam prawie wszędzie....

Paulinko
rety trzymam kciuki za Twojego męża, bo nieciekawie to wszystko brzmi....

Hehe 26 i takie osiągnięcia - Paulinko nic tylko pogratulować :-) Matko jacy to młodzi ludzie po tym świecie chodzą :eek:

Do góry