reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki forever!

reklama
Hahaha Kocurku zdjęcia rewelacyjne!!!!!!!!!! To miałyście dzień!!!!!! A ten chlebek na kanapkę świetny! Wszystko świetne! I współczuję zimna kurcze - ja w poprzednim mieszkaniu tak strasznie wymarzłam, że szok.....A nie można jakoś tego Waszego ogrzewania poprawić???? To automat jakiś????

Asionku no to mnie pocieszyłaś co do łazienki. Mam nadzieję, że się wyrobię z kasą :-p I uraczę Was zdjęciami :-p:-p

Ewciu no to trzymam kciuki za Wasze remonty! A Wy nie chcecie na większe mieszkanko zamienić?? Jakie plany macie??

PAULINA W coccodrillo są zestawy za 15zł :-) A kosz taki plastikowo-gumowy ma też LIL, ja o ile pamiętam dostałam go w TESCO... A ten czerwony kosz siatka jest z IKEA :)

LIL ustawiamy jak chcemy mieć, teraz mamy tryb oszczędny EKO (chyba), albo taki który włącza ogrzewanie przy spadku temp. poniżej 20stopni... pogubiłam się... nie umim tego ustawiać, ale umim włączyć dodatkowe grzanie jak się oziębia :)

Dziękujemy jeszcze raz za komplementy! :-)

Ostatnia edycja:
Kocurku ach to EKO...niby dobre, ale marznąć Kotkom nie pozwolimy!!!!! :-):-) A jeszcze ze zdjęć to Ci powiem, że Ola do Tatusia się podobna robi :tak::tak::tak::tak:

Ja Paulinko ten kosz kupowałam w JYSKU za 12 zł chyba....Jeśli to o ten chodzi...:-p

Hmm Paulinko ale gdzie Ty byś wtedy tę bieliznę trzymała? Bo ja takie rzeczy to wolę w czym, co się zamyka trzymać. A te kosze używam do zabawek teraz.

Lil no takie porównanie było to;))) bieliznę trzymam w moim pax-ie kochanym;))) w takich koszach-szufladach;)) a to mi potrzebne na czapki i pochodne;))

zmyka na film z mężem bo ma dziś imieniny i rządzi;)))

reklama
Do góry