reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

już wiem - będą smażone ziemniaki z kiełbasą, musze tylko kupic ziemniaki, na tyle mi starczy :p
jutro zostawiam Igora mamie i idę na ubaniowe zakupy, mam nadzieję że będą udane

Kot - fju fju 8 to całkiem przyzwoita pora :D

reklama
Niom... :) Alo co się dziwić, skoro Ola padła około 23 :sorry:
Musiała pospać godzinę dłużej, ku mojemu zadowoleniu.

Idę się szybko kąpać, głowę myć itepe. Potem jadę na pocztę i do Lidla

w końcu mi normalnie zasnęła, zdążyłam już obiadek poszykować, zjemy później, pójdziemy po imprezowego chłopaka, zakupy a na 17 jesteśmy zaproszeni na kawkę do bloku obok;)) dzieci się wybawią a my pogadamy z dorosłymi w końcu;))

hej :)

w koncu mam chwle , Natul troche kataru ostal i walczylam noca , bo zle mu sie oddychalo :( takze ja mega niewyspana , bo maly o dziwo spal nawet niezle ....

wczoraj zaszalalam z kolezanka i nakupilam Natulowi mase rzeczy :zawstydzona/y:
az sie balam do domu wracac hehe , tak wklejalyscie te ubrania z kotami chyba taka moda teraz , bo mamy tych kotow na bluzeczkach mase :rofl2:

Paulinka wklej fotki malego imprezowicza :)

Kotek widze mala ladnie pospala :) my tez do 8 spalismy , znaczy kto spal ten spal , bo mnie od wczoraj glowa bolala nawet w nocy :/

oki lece bede pozniej , bo koncze obiad robic :)

Emyly, napadało u Was dużo tego śniegu?

Paulina, suuuper Dzieci!!!!

Kuotek, liczy się fakt, że do 8 pospałyście ;-)
oj, kiedy ja tak "późno" wstawałam....

hej sobotnio :)

Paulinka gdzie jedziecie ? :)

Emyly hej :) jak malutki ?

moj zdarzyl z wozkiem swoim sie wywalic nie wiem jak , pewnie sie wspinal bokiem po wozku ... nie mozna go na chwile spuscic z oka :/

musze isc do apteki po szczepionke swoje plastry , bo w poniedzialek pediatra , ciekawe ile kluska wazy i mierzy :)

idziemy spac :)

reklama
Żyje:)
Jeszcze.
Przepraszam ale napisze chyba w poniedziałek bo chwilowo nie mam jak pisać i czytać... Młoda chora i uwieszona i marudna:(( Mąż korzystając że wisi na mnie próbuje sprzątać...

Generalnie tydzień do kitu!! Najpierw ja 39 stopni i ledwo przytomna byłam kilka dni, potem Zbyszek, potem WIki 40 stopni miała. I wreszcie zanim my się doleczyliśmy to niania nam padła:( Ostatnie dwa dni to walka z mrudą, zmęczeniem, kaszlem i brudem w domu... ehh
Ale powoli wychodzimy na prostą:)

Do góry