reklama

Staraczki grudniowe 2012

Lorelain - to może będzie z tego fasoleczka? Kiedy będziesz testowała?

Galaxia - życzę smacznego ;-)

karola - życzę sto lat!

Dzisiaj mam wrażenie, że chyba nic z tego nie będzie. :-( Dziwnie czuje brzuch, tak jakby @, a tu jeszcze 5 dni!

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny,

Znalazlam Wasz topik i pozwolilam sie do was wbic z kawusia.....
Po kazdym poleglym cyklu, po 3 latach staran udalo mi sie...... kiedys na forum napisalam ....bede w ciazy w grudniu popoludniu i.... w Sylwestra zrobilam test..... ciaza 2-3 week, czyli jestem w 5 tyg. Jestem bardzo szczesliwa, kazdej jednej moge powiedziec ze warto walczyc....

Zycze wam powodzenia i kazdej z was dwoch kreseczek na tesie

kasia uk również ogromne GRATULACJE!
góralka- jak czytam Twoje posty, mam wrażenie że czytam siebie sprzed 17 grudnia jak dostałam @ :wściekła/y: te same myśli, uczucia i to roztargnienie ;D z jednej strony się wydaje, że TAK a z drugiej strony, że całkowicie NIE.

ja jak narazie testow tez nie robie owulacyjnych... jak juz pisalam u mnie ciezko trafic kiedy i czy jest owulka... zapisalam sie na 17 stycznia do gina ... jezeli zafasolkuje to fajnie akurat pojde:) ale jesli przyjdzie @@@ to i tak musze isc na kontrole mojej blizny po CC :)

reklama
Tak to jest , moja mama tez mieszka ze mna tylko ze na dole i ma wszystko oddzielnie i tez mi sie tak zdaza bo zajde zaczynamy o czyms gadac ,potem ktos mnie zawola i tak chodze w kolko macieju:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry