pam , nie podoba mi sie ze piszesz ze ktos Cie obraza ... nikt Cie nie obrazil ... poprostu nie jestes wiarygodna osoba ... ja nie cale pol roku temu pochowalam mojego synka wiec wiem na czym to wszystko polega i co czuje osoba tracaca dziecko moj synek jak wiesz zyl 13 dni , ... twoje posty sa niekompletne ... elementy nie skadaja sie w calosc ... dostalam wiele informacji na ten temat... udzielasz sie w wielu watkach(masz prawo) ale po tych postach widac jasne przekrecenia ... na jednym z forum pisalas ze bedziesz robila i czy robilas test ciazowy( przy implancie) w innym pisalas ze uzywasz plastow (wiec sie zdecyduj) na temat dziecka zmarlego pisac nie bede ( nie bede komentowala tego ze martwe dziecko przynosza na sale , owszem mozna sie pozegnac ale to matka idzie do dziecka na ostatnie pozegnanie) ogolnie jest zbyt wiele niejasnosci w twoich postach ... w tak wielu tematach ze nie moglam ryzykowac innym uzytkownikami i ich prywatnymi wiadomosciami... wiele dziewczyn sie ze mna zgadza ... przesledzilo twoje tematy na ktorych jestes i co piszesz i wlasnie dzis zobaczyly ze jest cos nie tak ... to ze Cie z Listopadowych staraczek jedna nazwala psychopatka ... to nie ma nic wspolnego z naszym grudniowym tematem bo z tej grupy nikt nikogo nie obrazal wiec ogranicz sie do szczegolow jezeli mozesz ... robisz wokol siebie tylko zamieszanie ...wlasnie dlatego ze tak krecisz... ja na tyle w tym temacie....