reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
ej dziewczyny jak zrobic te suwaczki co macie na dole zeby one sie przestawialy i zeby je miec na dole caly czas tak jak wy?? bo ja chyba troszke do tylu jestem:)

dziękuję ;-) zobaczymy co powie, ostatnią wizytę miałam ok 6 mcy temu i mówiła,że jeżeli nie uda się zaskoczyć to coś się wymyśli ... Wyniki dobre, TSH spadło , HSG wyniki też dobre - pozostalo czekać co powie na wizycie :tak:

u góry wchodzisz w "ustawienia" edytuj sygnaturę i tam możesz wkleić suwaczek

tu możesz m.in sobie wybrać jaki chcesz, ale są też inne stronki gdzie można wybrać suwaczek http://www.suwaczki.com/

Ostatnia edycja:
No to może i ja się nieśmiało dołączę... W zasadzie byłam bardzo nastawiona na grudzień ale nie wiem co z tego będzie, bo moje wyniki nadal troszkę nieciekawe. TSH 3.37 po miesiacu euthyroxu 50 i kolejnym 62,5.... I do tego ta prolaktyna 36 przy normie do 26. Nie mam pojecia dlaczego u mnie to tak wolno wszystko spada
unhappy.gif
Dziwi mnie tylko jedno. Wszedzie sie naczytalam ze wysoka prolaktyna hamuje owulacje i pierwszym sygnalem sa nieregularne @. Ja za to mam mega regularne i mam owu potwierdzona usg u gina miesiac temu. Ehhh no zobaczymy tak czy siak lepiej by bylo ja zbic. Dzisiaj o 17 jade do endo. Zobaczymy co powie, czy da mi wiecej euthyroxu, czy da cos na ta prolaktyne? Jak mnie nie usatysfakcjonuje ta wizyta do w czwartek pojde porozmawiac z ginem.

anulka z ta prolaktyna to jest tak ze nie zawsze te cykle są nieregularne. Mam koleżankę która tez sie stara od ponad roku i robiła badania i tez wyszła jej bardzo wysoka prolaktyna a tez cykle książkowe , dostała od gin jakieś leki które ma brać przez 6 miesięcy .

reklama
Do góry