reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
oj ale smaki robisz :)
a do mnie właśnie dzwoniła ciocia pielęgniarka i mówi, że byłam oddać krew do badania i dzwonili z laboratorium żebym podała datę ostatniej @ i się wystraszyłam, że może coś nie tak ale uspokoiła mnie, żebym się nie martwiła bo po prostu laborantka zapomniała mnie o to zapytać a jest to potrzebne do badania. I przekazała, że wyniki będą jutro między 10 a 11. Oj ale się strachu najadłam, masakra.

Heloł :)
U nie dzien lenia, chybą przez tą paskudną pogode. Zrobiłam spagetti i mnie muli :)
Aha. Jak któraś nie ma wykresu na owufriend a chce sobie założyć, to prosze skorzystajcie z mojego linka http://ovufriend.pl/?code=0126f64801...17ee70fbb25d55

Nula- nie dziwie się ,że się strachu najdłaś. Będzie dobrze. Czekamy razem z Tobą na jutro :*
Góralko- ja też proszę kawałeczek :)
Annie- napisz jakiś fajny wierszyk :) taki motywujący :)
Kasia- ja tez dzisiaj skusiłam sie na batonika czekoladowego :zawstydzona/y:
Ashlee- co tam słonko?

dzięki dziewczyny za wsparcie i zrozumienie ;-) wiem, że nie powinnam się denerwować ale to nie takie proste. Jutro wszystko się okaże i mam nadzieję, że będzie dobrze

Emalia oni cwaniaki tylko 10 pkt. daja za zarejestrowanie sie kogos znajomego a 20pkt jak sie wykupi abonament wiec nie ma co liczyc na darmowy abonament. Mi brakuje jeszcze 10 pkt. zeby miec miesiac za free i chyba wysle linka do mamy sama ja zarejestruje hihi

czytam dzisiaj cały dzien kiedy mam tylko chwile, wciagajaca ksiazka

reklama
Wróciłam właśnie do domku i pasowało by coś posprzątać, ale leń jest we mnie :-) byłam teraz ze swoim smykiem u fryzjerki, najpierw dużo płaczu że go "gila", a potem się całuje z fryzjerką u mówi że było fajnie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry