reklama

Staraczki grudniowe 2012

Annie - nie stresuj póki lekarz CIe nei zdiagnozuje! trzymam kciuki &&&&&&&! dawaj znać jak bedziesz po od razu!

Marcia - białawy śluzik to chyba dobrze,a o infekcjach mozesz poczytac, bo to też zależne od zapachu wydzieliny z tego co kojarze!

Ja w tym cyklu o dziwo mam płodnego troche, którego nie musze "szukać"!! Właśnie mojego napoiłam przed 2h kawką, co by żołnierze sie pobudzili! Ale zaserwowałam tak sycacy obiad ( placki po węgiersku), że mój własnie sieste odprawia bo tak to nie ogarnie :P

reklama
hej wszystkim! wróciłam z pracy, uff :)

Ashlee, no wymęczyła mnie ta @, oj taaak...ale dzisiaj już odpuściła :) Poszło krótko i treściwie a dzisiaj to już lajt :happy2:

Kasieczek, ja teraz też Dupka nie dostałam ;-)

kasieczek nie mam żadnej stymulacji, jeszcze nie wiadomo czy owu będzie czy nie, w poprzednim cyklu testy owu wyszły mi pozytywne dopiero w 19 dc a skok był ok 21 dc, i wszystkie znaki wskazywały na to, że po raz pierwszy miałam owulkę :tak: pierwszy raz nie było plamienia w połowie cyklu i pierwszy raz miałam normalny cykl.

wg mojego Gina mojej jajniki nigdy nie nauczyły się co to jest owulacja ponieważ w wieku 18 lat zaczęłam brać tabletki anty i przez 8 lat moje jajniki były na urlopie. :baffled:

Karola, to może moje jajniki też się nie nauczyły??? :szok: Ja biorę anty od 16-17 roku życia. Odstawiłam jakieś 3-4 lata temu. Ile czasu to trwa, żeby się nauczyły? I czy w ogóle się kiedyś nauczą? :((((

A dziś mój mąż odebrał swoje wyniki i wygląda na to, że są w porządku. Sprawdzałam według norm i czytałam w internecie. Dopytamy więcej szczegółów lekarza ale chyba wszystko w porządelu:tak:Mam tylko nadzieję, że nie musiałam sprawdzać przeżywalności bo tak mnie utwierdzała pani przyjmująca materiał do badania :/ oby nie wprowadziła mnie w błąd, jędza jedna (niemiła była).

A to pilne pytanko:
A może któraś z Was poradzi mi co do monitoringu. Idę poraz pierwszy, Gin kazał mi przyjść ok 12-13dc. Niestety wypadają święta i Gin ma sporo wolnego. MOgę do niego iść w 9dc albo dopiero w 15dc :/ ewentualnie w oba. Czy jest sens iść w 9dc? Kiedyś byłam na zwykłym usg przez brzuch w 12dc i pęcherzyk (chyba już torbiel) miał 25mm...

Ostatnia edycja:
Nanncy - ja raz byłam 9dc - ale nic nei wyszło ( potem okaząło się ze i tak mi nie urosły pęcherzyki), ale lekarz powiedział ze to za wczesnie, 15dc z kolei troszkę póżno...
A co do dupka - to ja nie wiem ile teraz mój cykl bedzie trwał.. chyba że się już nie doczekam @ :)

reklama
Czesc kobietki

Ja dzisiaj do fryzjera umowiona i dalszy ciag sprzatania.
Karola co do tego ze twoje jajniki nie nauczyly sie co to owulacja to mi sie wydaje ze to zalezy kiedy dostalas pierwszy okres bo ja np. majac 11 lat wiec jam zaszlam w ciaze majac 17 lat to moje jajniki dobrze wiedzialy co i jak :-)
Nanncy zastanawialas sie czy torbiel moze peknac przy okresie ....moze bo ja poprzedni okres mialam tez strasznie bolacy z tym naszym bolem kolkowym i pytalam ta babke z kliniki to powiedziala ze to mozliwe.
Uciekam cos robic pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry