reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Witam:))

Marcia qrde te plamienia:/ ......... :-( wredoty jedne odczepiły by się od Ciebie!

Marka witaj, gdzie się podziewałaś? :)

Ja się wzięłam za sprzątanie, pranie i gotowanie od rana i robię sobie małą przerwę, bo kondycja nie ta:P

Annie - no to wbijaj laseczko!

Butterka - pracuje i zerka tu czasami!

A gdzie Góralka??? jej to już tu wogóle dawno nei było!

Ashlee - sapanko się włączyło!? No No NO :)

Anulka - a Ty kiedy testujesz, bo tempka ho ho ho pozazdrościć :)

Ja skończyłam ozdóbki - robiłąm baranki wielkanocne z masy solnej :)

Ostatnia edycja:
hej, dziewczyny u mnie to w ogole nic nie wiadomo, kuzwa mac bo tak 26 mialam ostatnia @@@ (ostatni cykl byl 37 dni) i tak kolo 20 mialam jakies lekkie koloru lekkiego budyniu czekoladowego plamienia ale takie wiecie pokazalo sie troszke i koniec np. z rana i caly dzien nic dopiero dajmy wieczorem cos tam sie pokazalo ... lekko bylo widac jasna krew nastepnego dnia ale taka zmieszana ... i to trwalo okolo 2-3 dni i koniec i od tamtej pory mam bialy sluz lepki czasami czuje jak mi wylatuje ... i tak cholera wie co mysle czy to bylo plamienie okoloowulacyjne (bo tak by w sumie owulka przypadala przy cyklu 37 dniowym jaki mialam ostatnio) ostatnio przy owulce mialam masakryczny bol jajnika prawego ateraz moze taki byl objaw sama niewiem co myslec, i teraz w sumie to czekam na okolo 4 kwiecien czy dostane @@ czy nie masakra co o tym myslicie??
Marcia - biedaczko , wiem cos o plamieniach u mnie niby nie byl to problem progesteronu ale tez nigdy do tego nie doszli... :/
teraz juz jestem , i narazie nie uciekam dzisiaj pieke ciasta dla ciotki , babeczke cytrynowa i marmurek:)

U mnie dzisiaj te plamienie to tak rosnie w sile bo juz nawet na wkladce widac jakby poczatek wredoty? Nigdy nie mialam plamien ani przed poprzednia ciaza ani nigdy . Mam je dopiero od 5 cykli i nie rozumiem czego sa wynikem bo gdyby to byla wina torbieli to powinnam plamic wczesniej bo torbiel mam dlugo. Progesteron robilam 8 dpo mialam prawie 13 to annie z tego co pamietam juz na poczatku ciazy miala mniejszy chociaz moja ginka twierdzi ze to za malo zeby doszlo do zagniezdzenia ale jak widac na przykladzie annie w zupelnosci wystarczy poza tym po cos sa normy podawane i moj wynik byl po srodku tej normy. Dziewczyny jestem na prawde zalamana i zrezygnowana bo najgorsza jest taka sytuacja ze niby wszystko jest ok ale jesdnak jest cos i nie wiadomo o co chodzi

Marciu Kochana! głowa do góry nie załamkowac sie! - ja się właśnie tak zastanawiam czy to przez progesteron.. ja mam o wiele mniejszy od ciebie (1,11!!!!!!) i jakioś nie miałam plamień do tej pory (odpukać!)

Marka - a u Ciebie to jakoś dziwnie, a co Gin na to?

Marcia , moja siostra zawsze przed @@@ plami i tez niewiadomo czemu:/ a u mnie to wogole nie przypominalu wredoty ... raczej plamienie trosze wiesz i spokoj... Marcia wiesz ze jak czlowiek czasami jest zrezygnoiwany to kurat wychodzi:) ja tez ciagle mysle najpier jak Michalek zmarl , to cholernie sie balam ze nie bede mogla w ciazezajsc a jak zawszam w ciaze to szok byl a jak poronilam zto znow ten lek , strach i zrezygnowanie wraca:(
ale pamietaj , po burzy zawsze musi wyjsc slonce:*

kasiaczku- u gin nie bylam jeszcze po te plamienkie bylo w zeszlym tygodniu a teraz to co chwile czuje mokro wiesz bialo jest, a jak cos dzwigne to juz w ogole ... czytalam na necie ponoc okoloowulacyjne plamienie moze byc od jasno rozowego do brunatnego ale niteczki w sluzie z krwia ... ze moz etrwa 2 - 3 dni ... i co teraz:( a ostatnio @@ mialam 26 lutego

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy ja ciagle se tlumacze ze mam Patrycje i to jest najwazniejsze jak bedzie ta druga dzidzia to bedzie a jak nie to trudno. A co do progesteronu to tez mi sie wydawalo ze to nie jest zly wynik

Marcia - u Twojej Pati to chyba na dniach imprezka się szykuje :) a co do progesteronu - no wez - 13! spoko, ale na zaciążanie to chyba koło 20 tak mi gin mówił z tego co pamietam!

Przed planowaniem poczęcia dziecka poziom progesteronu bada się 7-go dnia po owulacji (po skoku temperatury) i powinien wynosić minimum 16 ng/ml.

Ostatnia edycja:
reklama
Widze wsrod malenst naszych dziewczyn jest moja imienniczka. marcia ucaluj Patuśke od BB ciotki:)

U mnie po wizycie jest czym sie pochwalic 3 pecherzyki pekniete :) Jupi! teraz czekac na testowanko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry