• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

marcia ja jutro odbieram wyniki (oprócz f-testosteronu bo na to czeka się 2 tygodnie) i pewnie też będzie załamka...

przekichane z tymi hormonami... łączę się z tobą w (hormonalnym) wkurzeniu :confused2:

reklama
Witam o nieludzkiej porze :-) ostatnio tak wstaję bez budzika i się kręcę po domu. Na szczęscie dzisiaj już słoneczko u nas więc wezmę się za mycie okien.

annie nie forsuj się za bardzo kochana!

kasieczek trzymam kciuki za wizytę u endo, daj znać po wizycie.

ja dziś odbieram wyniki badań hormonalnych, pewnie wszystko podwyższone X razy... :baffled:

a i mam dziś monitoring o 16.30, fajnie się składa bo akurat od razu pokażę Ginowi wyniki badań.

miłego dnia !

karola to trzymam kciuki zeby chociaz u ciebie wyniki były ok.

kasia oczywiscie za ciebie rowniez kciukasy zacisniete i dajcie zanc jak wam poszły wizyty.
a u mnie robale wytrute i teraz czekam na wizyte u ginki mojej w połowie czerwca zeby pokazac wyniki meza na pewno cos mu przepisze i leczymy sie dalej

reklama
Hej hej Dziewczyny! Ja już na urlopie :) Tzn. narazie siedzę w domku ale psychicznie jestem wolna od pracy!!! Oczywiście jedynie zawodowej bo dzisiaj zabieram się za prace domowe, które bardzo lubię i mnie odprężają :happy2:.

Trzymam kciuki za Wasze wizyty i badanka. Karola, daj znaka jak wyniki dzisiaj.
Ja hormonki zrobię po wakacjach. Narazie odpoczywam od starań, badań itepe, itede... Wykresik też odpuściłam na ten cykl :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry