reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzięki Dziewczyny, że jesteście..i że mnie rozumiecie... :happy2:Słuchajcie, pojutrze idę na badania bo w sobotę nie miałam sił.. Jak to jest z tą problaktyna? Po prostu ją badam z krwi? bo jest jeszcze jakieś badanie gdzie muszę zażyć tabletkę i potem znów badanko...i nie wiem czy to potrzebne...

Annie
, moja mama też ma refluks i miała to samo miesiąc temu, aż na pogotowie pojechała bo myślała, że to serce. Znam to...

Ostatnia edycja:
reklama
melduję poranną porą @ jeszcze nie nadeszła ale tempka znów spadła, test ciążowy negatyw czyli złudzeń już nie mam żadnych. :no:

tylko skoro nie udało się to gdzie podziewa się @??? :wściekła/y: mogłaby już przyjść to nowy cykl już by się zaczął, a czym szybciej zacznę nowy cykl tym szybciej będzie kolejny owulacyjny we wrześniu :tak:

Cześć kochane!

JA na chwilke, bo czuje się jak wycisnieta cytryna z ostatnich soków życia! nie mam siły na kompletnie nic. leże, zjem i wymiotuje to jest schemat dnia i nocy.
Mamcia u mnie byla na chwile to mnie dopomogła ze sprzataniem, gotowaniem, bo łukasz jechał na fastfoodach.

jakoś leki od lekarza nie działają, no ale to musi chya jednak samo przejść!

Trzymajcie się kochane!

&&& za tłuste krechy!

hej!

jestem bardzo zadowolona z dzisiejszej wizyty u endo. Zrobiła mi usg tarczycy, tarczyca nie jest powiększona, guzków żadnych nie ma. Aczkolwiek podejrzenie niedoczynności tarczycy jest. Dostałam Letrox 50. Przez pierwsze 6 dni mam brać 0,5 tabletki a potem na zmianę, raz jedną, raz pół. Po 3 miesiącach mam zrobić badania: TSH, aTPO i aTG. Jeśli zajdę w ciążę wcześniej to mam natychmiast do niej dzwonić, powiedzieć w którym tygodniu ciąży jestem i zwiększymy dawkę.

Karola, strasznie mi przykro, że tak się skończył ten cykl :(( Kurczę, wydawało się, że problemem są tylko cykle bezowulacyjne....eh :confused: Nie smutaj się, położymy wrzesień na łopatki naszymi II kreseczkami !!!!!!

A ja mam ciutkę załamkę bo mój Gin nie wraca ze zwolnienia i nie kroi się, żeby wrócił. I kto mnie teraz będzie leczył? Kto da mi coś przed okresem w tym cyklu? Jeny...boję się....

reklama
Hejo moje staraczki :happy:

karola bardzo dobrze, że trafiłaś do porządnego endo :tak: ciekawe jak ten cykl bedzie wyglądał z Letroxem

Nanncy a ta jakaś babeczka co mówiłaś kiedyś, że do niej trafiłaś?

marcia jak się czujesz mamuniu?? ;-)

Emalka wszystkiego najlepszego z okazji NASTYCH urodzin :-D jak tam Twój prezencik??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry