reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dziewczyny, a FT3 i Ft4 tez muszę robić? Gin zalecił jedynie anty TPO...

Kurczę, ale Was zamęczam pytaniami...
Chyba umówię się na przyszły tydzień do endokrynologa bo oszaleję...To jest w sumie endo-gin i miałabym wizytę 2w1 i załatwioną sprawę z brakiem gina w tym cyklu,o! Jutro zadzwonię do kliniki...

Ostatnia edycja:
reklama
Nanncy co do prolaktyny to wiadomo ze im nizej tym lepiej ale jak sie miescisz w normie to mysle ze ok . Ja mialam 263 a po obciazeniu powinna dwu krotnie wzrosnac i u mnie bylo 458. Co do tsh ja przed ciaza zawsze ialam 1,02 a jak robilam na samym poczatku ciazy mialam 1,89. Co do progesteronu to robi sie tzn peak +7 (p+7) czyli 7 dni po najbardziej plodnym sluzie ( co nie jest jednoznaczne z owulka bo dokladnie nie wiemy kiedy wystepuje a po najbardziej plodnym sluzie ktory musi byc albo bardzo rozciagliwy, albo przejrzysty albo dawac uczucie lubrykacji) jak pytalam kiedys ginke ze mi peak 7 wychodzi w soote gdzie nie moglam zrobic to powiedziala zeby lepiej zrobic wczesniej niz pozniej. Tyle z teorii modelu creightona

Marcia, dzięki. No to nie ma co, zrobię 6dpo bo dokładnie tego dnia miałam ostatni dzien najbardziej płodnego śluziku i prawdopodobną owu :tak:. Czyli badanka w czwartek, pojutrze:)

Witam :)

Wróciłam niedawno z Zakopanego i weszłam się z Wami przywitać i zerknąć co u Was.

Karola myślałam tak jak my wszystkie że to Twój cykl:( trzymam kciuki za następny &&&

Emalia wszystkiego najlepszego, niech jakiś bocian przyniesie Ci prezent urodzinowy :))

ja wiem, że odrazu jak zajdę idę do endo bo kazał mi natychmiast wtedy robić tsh i pędzić do niego. Natomiast nic mi nie dał na staranka a miałam wtedy 2,5.

no to nannyc jedziemy na tym samym wózku, ja jak zaczynałam starnia to miałam tsh 2,6 i też nic nie dostałam, zeby je zbić, teraz miałam 3,05 i poszłam do endo no i dostałam Letrox.

co to znaczy "oznacza się", niech się walą, każda kobieta może mieć owu w innym terminie a to wiąże się ze powinna oznaczyć progesteron w innym terminie niż ta co ma owu np. w 14 dc, a zresztą przeciez to Ty wybierasz jakie badania i kiedy chcesz zrobić! dlaczego one Ci mówią kiedy masz co robic? :no:

nanncy skoro gin nie kazał Ci robić ft4 i ft3 to nie rób, widocznie nie ma takiej potrzeby.

kasieczek hmm, myślisz, że to po lekach udało Ci się od razu zajść, czy to taki zbieg okoliczności? hmm, tak szybko leki wpływają na wysokość tsh? faaajnie by było gdyby niebawem się udało :-D

ashlee ech, szkoda już słów na temat mojego cyklu.

mam nowe postanowienie, mierzę tempkę tylko do owu, potem chowam termometr, bo znów będę się nakręcać, o jaki ładny cykl, na pewno coś z tego będzie a potem będzie duuupa blada i rozczarowanie... :-(

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!

tak mi sie dobrze spalo ale moj pecherz mial inne plany :-)
w piatek wraca do domu moja corcia ale przelecialo szybko pewnie jej powiem bo i tak sie zjarzy ze mama cos za duzo lezy i spi w dzien. Jaakbym miala zdjecie fasolki to bym jej spakowala w koperte i powiedziala ze mam dla niej niespodzianke a tak mam tylko zdjecie malutkiego pecherzyka i moze nie zalapac co to jest.
milego dnia kobietki!

hej laski.
Ashlee- trzymam kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&

Przepraszam ,że wam nie odpisze ,ale mam taki kociołw głowie....Tempka mi spadła dzisiaj na łeb na szyje. Ale zrobiłam rano dwa testy. Paskowy z allegro ( chyba najbardziej lipny) a tam od razu pokazał sie bladzioszek ,nawet nie wiem kiedy na tym teście cokolwiek widziałam. A na pepino blady cień. Już nie wiem co mam mysleć. Mieć nadzieje czy czekać na @???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry