reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Hej kobietki :-)

marka cudowny dzidziorek i super że wszystko ok :tak:

marcia jak się czujesz??

góralka a nie chce Ci się do mnie wpaść na jakieś pranko?? :-D

Nanncy dobrze, że trafiłaś na konkretnego gina ale ja i tak bym tego endo nie odpuściła. Poszłabym tak dla spokojności :tak:

karola że tak powiem: "kij mu w bary" i szukaj jakiegoś innego gina bo z tego co widzę to on chce Cię konkretnie wycyckać a i kasa też nie mała na to idzie

Ashlee co dzisiaj dobrego pieczesz?? :-D

Emalka czyżbyś wybyła na jakieś wakacje??

siedzę od godziny i szukam jakiegoś dobrego Gina w moich stronach no i albo ja jestem nienormalna albo ktoś fałszuje te wypowiedzi...

no same dobre opinie o tym moim Ginie... :szok::szok::szok::szok::szok:

no ja tu czegoś nie rozumiem... :confused:

Cześć kochane!

Ja juz w domku! lepiej ze mna! w szpitalu wylądowalam bo już w sobote moj organizm nie ogarniał i miałam krwawe wymioty ( to z podraznienia i częstych wymiotów), doładowali mi troche baterie kroplówkami i czuje się lepiej, jestem słaba i leze - mało chodzr. Nudności mam dalej, ale to standard. teraz odpoczywanie, dietka lekkostrawna i do przodu! Mój maluch miał w poniedziałek 21 mm :) Taki mały szprot a tak mamie dokazuje!

pozdrówka dla was, póki co nie nadrobie wszytskiego, bo nawet nie mam siły! Buziaczki!

Kasia dobrze ze juz lepiej sie czujesz iodpoczywaj kochana.

annie u mnie jako tako poszlabym zrobic bete ale sie boje lepiej zyc w nieswiadomosci. Wizyte mam 05 08 a progesteron mam zrobic w poniedzialek

Mam zrobic progesteron i wyslac smsa do ginki bo ona do konca lipca jest na urlopie wiec kazala sie kontaktowac telefonicznie a ze obwarowana jestem progesteronem w roznej postaci wiec nie musze isc po recepty. Boje sie tych badan

mi doustnie progesteron przepisywal lekarz na fundusz, on twierdzil ze to nie ma roznicy , a w szpitalu i jak chodzilam prywatnie w raciborzu czy tu to mowia, ze luteina dopochwowa jest lepsza chyba ze duphaston to doustnie ok bo jest lepeij oczyszczonym progesteronem niz lutka no i cena tez inna ... i fakt faktem jak bralam dopochwowo to nie mialam plamien a jak bralam z Michalkiem pod jezyk to plamilam , w sumie na poczatku tej ciazy tez bralam pod jezyk i mialam brudzenie wskoczylam na dowcipnie i spokoj. niewiem no ja napewno wolalabym dopochwowe ty zrobisz kochana jak uwazasz , ja tez mam slabosc do infekcji ale przez luteinke dowcipna nic sie nie narobilo, moge powiedziec ze nawet bialej wydzieliki mam mniej :)

reklama
Marka ja pomyslalam ze z rana bede brala pod jezyk a na noc dopochwowo jak bede spala te 10 godzin to moze sie wchlonie i nie bede miala tej bialej mazi . Co innego jak bralam 2 tabletki wtedy nic nie odczuwalam ale jak 5 to juz roznica

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry