reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
góralka masz jakiś fajny przepis na te pierogi z jagodami?

ja już zbieram się i zebrać się nie mogę by je zrobić :sorry:

wreszcie się dowiedziałam o te badania przed HSG, zadzwoniłam by odwołać wizytę i wygarnęłam tej pielęgniarce / asystentce Gina, że odwołuje bo nie idzie się dowiedzieć od nich jakie mam badania zrobić och, jaka miła się zrobiła i natychmiast mi dała Gina do telefonu, rychło w czas :wściekła/y:

Gin pogrzebał w komputerze i muszę powtórzyć badanie czystości pochwy bo ostatnie mam z końca maja a ważne jest tylko miesiąc, mam zrobić CRP i zgłosić się tuż po @.

no, przynajmniej coś wiem, ale czy pójdę na HSG jeszcze nie wiem bo chcę jechać na wakacje w połowie sierpnia, a wtedy akurat pewnie zacznę nowy cykl. Starania staraniami ale na pewno nie będę rezygnować z wakacji, zwłaszcza tak wyczekanych.

Dzien doberek!

annie wszystkiego naj z okazji imienin :-)

karola to chociaz juz cos sie dowiedzialas a reszta wyjdzie w praniu

u mnie bez zmian zaczynam swirowac bo w poniedzialek pojade zrobic progesteron i pewnie bete i bede odchodzic od zmyslow.

marcia - spokojnie bo na pewno będzie wszystko dobrze :tak:

karola - jeśli chodzi o ciasto to do miski wsypałam 300 gram mąki i podlewałam ciepłą wodą do momentu, aż ciasto będzie ładnie odchodzić od ręki. A jagody wymieszałam z cukrem i lepiłam pierogi. :tak: Dziś na obiad będę jadła i dam znać czy dobre.

Muszę powiedzieć, że pierogi wyszły bardzo dobre. Jedynie do czego mogę się przyczepić to to że mogłam dać mniej cukru do jagód.

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki :) Jakoś dzisiaj mi się źle spało, a tu jeszcze takie gorące dni przed nami... ja dzisiaj do pracy, a jutro na grilla idę, więc zaglądnę dopiero w poniedziałek do Was. Wczoraj też miałam pierogi z jagodami, pychotka :))

Ania wszystkiego najlepszego z okazji imienin, troszkę spóźnione;)

Marcia nie świruj, bo wszystko będzie dobrze :))

Karola
masz rację nie rezygnuj z wakacji, bo one najbardziej Ci się teraz przydadzą :)

Hej Dziewczyny! Czekam na @...znowu się coś spóźnia... !!!!Ostatnie 3 dni tempka szybowała do góry ale dobrze, że nie robiłam sobie nadziei bo dzisiaj spadła na łeb :/ Jestem wściekła bo mam akurat wolny weekend i okres wypadał mi akurat teraz i mogłabym się nie stresować, leżeć w domku i wyć z bólu ile wlezie a takto pewnie dostanę na poniedziałek, do pracy ;(((((((((((( módlmy się, żeby przyszła maks jutro, błagam...boję się....... znowu boję się tego potwornego bólu....
Jestem uzbrojona w Ketonal i Spazmolinę ale nie wiem jak na mnie zadziała.... Odtańczcie taniec na @ dla mnie, proszę ....:tak:

Dzień dobry!

Ja z rana pojechałam na zakupy bo moja Patrycja juz musi miec zeszyty i moliła mnie od dwóch dni zeby jechac do auchan więc juz sie poddałam. dzisiaj jakos mi niedobrzeod rana, dostałam drugi zastrzyk pregnylu i w poniedziałek wyniki stres na maxa. dzisiaj jakies głupoty mi sie plotły w nocy cos mi sie sniło z tymi badaniami ale nie wiem co.
Wam sie pierogów chciało a ja od dwóch dni chodziłam chciało mi sie spagetti i dzisiaj wciagnełam porcje w knajpce i żałowałam ze nie wziełam duzej porcji tylko srednia:tak: bo było mi mało. poza tym wszystko bez zmian.
Miłej soboty!

cześc dziewczynki, ja na chwilke tu bo tak to znów mi wszytsko wróciło - mega mdłości i wymioty, także mam dość, wakacje zapowiadają sie łóżkowo, bo nawet jak siedzie to juz jest zle.. troche mnie to wykańcza..

Pozdrówka dla wszytskich!

Marcia - bedzie dobrze - kciukaski trzymam! ciesze się ze Ty jakos to w miare bezobjawowo przechodzisz!

witaj góralka ponownie ;)

trzymajcie sie kochane!

reklama
Witam i ja!

kasia biedna jestes ze tak cie wymeczy ale przynajmniej jest to znak ze masz wysoki poziom hormonow co statystycznie daje ci duzo wieksze szanse na donoszenie i urodzenie zdrowego dzidziusia....tak czytalam.
u mnie patrzac na moje 3 ciaze to wydaje mi sie ze w tej mam najwiecej objawow bo z mdli mnietak umiarkowanie ale jednak a z Pati i w poprzedniej ciazy nie mialam mdlosci.

jutro wielki dzien....badania tylko znowu sie zastanawiam nad taka kwestia bo zamierzam zrobic bete ale w srode i sobote dostalam zastrzyk zawierajacy bete to czy mi jej nie sfalszuje? Ale z drugiej strony to jest tylko dwa zastrzyki a na tym etapie beta idzie juz w tysiace ostatnio mialam 28105 wiec nawet biorac pod uwage ze juz przyrasta wolniej topowinnam ja miec gdzies ok 100000 ale wywod poranny :-) no nic co ma byc to bedzie.
milej niedzieli!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry