reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Moj maz szczuply a ja niekoniecznie wiec mam nadzieje ze tak jak Pati poszla z figura po mezu tak i synus . Z Pati jak bylam w ciazy to doktorek mi powiedzial ze jest drobna i chyba w tatusia poszla . Jak ja bym juz chciala zeby byl 30 pazdziernik i te polowkowe.....

Marcu - ja mam dokładnie za tyg genetyczne i doczekać sie nie moge, mam nadzieje ze juz siusiaka pokaże! bo tak to sprytnie sie ukrywa!!! Zazdraszczam poznania płci :) Imie wybrane??:-)

A gdzie to nasza karolka jak tam dzisiaj testa robilas?

jestem, nie testowałam bo nie było sensu, i w sumie dobrze zrobiłam bo dziś wczesnym popołudniem miałam niespodziankę, pojawiło się krwawienie, o 2 dni za wcześnie :szok:

zaznaczyłam jako plamienie bo pojawiła się krew ale później było brązowawe plamienie a teraz jest sucho.

no w sumie to lepiej, szybciej zacznę nowy cykl :tak:

wiadomość dnia: umówiłam się na HSG :cool2:

marcia gratuluję synka!!!

butterfly no to odliczamy do tego wielkiego dnia!!!! ;-)

góralka hej!!!! powodzenia w pracy!!!!

Karola, super, że zapisałaś się na HSG. Kiedy termin??

Marcia, gratulacje!

Niewiele dziś napiszę bo mam bardzo zły dzień. Źle się czuję, znowu mdłości przeokrutne, dreszcze, spadki ciśnienia i wszystko naraz...

reklama
nanncy 10.10, czwartek, nie pasuje mi ten dzień, bo chciałam wtorek lub piątek bo wtedy mam takie lekcje, że mogę sobie załatwić zastepstwo no ale gina nie ma wtedy w szpitalu :-(

trudno, nie będę już tego przekładać na kolejny miesiąc, nie wiem jeszcze jak sobie załatwie wolne ale będę kombinować...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry