reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja pitole!!! Jestem na forum Majówki2014 i dziewczyny tak się tam pożarły, że szok.... :szok: Poszło o zamknięta grupę, do której nie należą wszystkie, bo wiadomo... jest Nas tam ze 100, więc hmm... Co niektóre się poobrażały a Dziewczyna, która założyła grupę - odeszła z forum bo tak na nią naskoczyły. Mi osobiście bardzo jej szkoda i nie rozumiem takiego dziecinnego obrażania :baffled:. Napisałam co nieco w jej obronie i coś mi się wydaje, że mnie też zaraz zszykanują i stracę forum :sorry2:. Jak w życiu. Gdzie za dużo Dziewczyn, tam awantury :/

reklama
Nanncy to niezla akcja ale u mnie przeciez laska ktora zakladala watek okazalo sie ze wogle nie jest w ciazy a wkrecala nas ze spodziewa sie blizniakow a potem trojaczkow szok ale tak to jest i troche za wczesnie moim zdaniem na watek zamkniety bo jeszcze sporo dziewczyn sie pojawia i odchodzi u mnie na marcowkach dopiero w tamtym tyg zalozony zostal watek zamkniety i tez nie wszystkie zostaly zaproszone tylko te co sa od poczatku i sie regularnie odzywaja.
ja dzisiaj bylam na wizycie bo od wczoraj tak mnie brzuch boli ze szok tzn dzisaj juz lepiej ale wieczorem byla masakra ale okazalo sie ze to jelitowy bol a synus ma sie dobrze szyjka dluga wiec ok

Hej dziewczyny

mało się odzywam bo ostatnio nie mam na nic siły i tylko poleguję na kanapie. Ostatnio miałam fałszywy alarm bo wstałam rano i całe łóżko mokre. Juz myślałam że to wody a okazało się że poprostu przeoczyłam moment kiedy mam wstać w nocy na sik i poleciało mi w łóżku :baffled: wogóle nie poznaję ostatnio mojego ciała i powiem Wam że im bliżej tych 40 tygodni to mniej się boję a chciałabym już urodzić. Czop śluzowy mi pomału odchodzi więc jeszcze pewnie ze 2 tygodnie muszę wytrzymać. W poniedziałek mam wizytę u ginki i zobaczymy co mi powie.

Później postaram się doczytać co u Wam ale mam nadzieję że wszystko jest wporządku :tak: całuję Was mocno

Marcia, co Ty mowisz?? :szok: no szok, chociaż właśnie dlatego trzeba w internecie zachowywać ostrożność, pełno oszustów...Weszłam na forum i widzę, że dziewczyny chyba już trochę wyluzowały ale grupa zamknięta zniknęła :/
A te jelitowe bóle to takie kolkowe? czy ciągłe? i jak się okazało, że to jelitowe? lekarz jakoś to sprawdza, czy poszłaś do wc i przeszło..:sorry2:? Przepraszam, ze tak pytam szczegółowo ale słyszałam, ze często są takie bóle w ciąży. Aha, no i kazał coś brać na to? jakieś zalecenia?

Annie, nieźle z tym sikiem ;-)

Karola, ta mi się teraz skojarzyło, że Twoje HSG i niefortunne zrządzenie losu tuż przed zabiegiem - przypomina mi historię mojej laparoskopii...;-)Raz prawie poszłam, termin umówiony - a tu lekarz wypadek miał. Mama moja odrazu powiedziała: tak musiało być... Potem drugi termin, za kilka dni miałam iść - i nagle dzidziuś! Życzę aby i u Ciebie tak było. Przypominam również, że Kasieczek też odwoływała zabieg w ostatniej chwili :happy:. Tak mi się dzisiaj przypomniało...

Ostatnia edycja:
Nanncy przy tym kolkowym bolu czuje sie identycznie jak przy owulacji i teraz mam tak samo. Ten bol owulacyjny trwal 2 dni i wizyta w toalecie nie pomagala i teraz tez tak mam. Zobaczymy czy jutro pojutrze przejdzie. Jesli chodzi o gina to powiedzial mi ze do 24 tc macica jest na wysoosci do pepka a mnie bolalo powyzej caly brzuch a poza tym zrobil usg i wszytko ok lozysko wporzadku piekna szyjka dzidzius rosnie a poza tym pomimelam fakt ze wczoraj zjadlam kapuste kiszona a potem zagryzlam sliwkami.:zawstydzona/y: A tak teraz pomyslalam ze wczoraj dostalam pregnyl ale to chyba nie mozliwe zeby ta moja torbiel pekla i z tad te dolegliwosci ?:baffled:

marcia mam nadzieję, że czujesz się już lepiej. Dobrze, że byłaś na badaniach i z synusiem wszystko w porządku :) teraz nie dobieraj sobie złych myśli do głowy!

annie
ładny miałaś ten fałszywy alarm... ja ze zmoczonym łóżkiem też miałam raz "przygodę", bo mój mnie tak rozśmieszył w nocy, że nie byłam w stanie się opanować i poszłoo:zawstydzona/y: no nic, jeszcze chwila i będziemy wracać do normy :) mi wczoraj już chyba resztki czopu wyleciały, więc czekam czy coś się rozkręci, bo nie ukrywam, że bardzo bym już chciała.

Nanncy na grudniówkach lepiej, bo nas tu mało jest, to się przyjemniej konwersuję ;))

Czesc dziewuszki!

bol kolkowy minal:-) jak mi ulzylo i dzisiaj tryskam energia.
Ashlee annie zazdroszcze wam ze juz jestescie pod koniec ciazy jak ja bym chciala byc juz w 35-36 tc .
mam dzisiaj straszna ochote na rybe po grecku wigc zatrudnilam ojca zeby mi zrobil :-)
milego dnia !

marcia to dobrze, że przeszło i energia dopisuje :) też bym zjadła rybkę to możesz się podzielić, w ogóle od dwóch dni mam taki apetyt, że mogłabym cały dzień tylko leżeć i jeść, ale próbuję się jakoś opanować :-D u mnie energii brak, ale mobilizuję się jeszcze troszkę, dzisiaj pościele poprałam, bo stwierdziłam, że trzeba wykorzystać tą ładną pogodę.

Ashlee nie ma problemu zapraszam na rybke ojciec zrobil mi takie dwie salaterki jedna mniejsza druga taka spora to juz prawie ta mniejsza opylilam :-) a z twoim apetytem to moze byc tak ze twoj organizm szykuje sie do duzego wysilku i gromadzi energie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry