Nanncy
Fanka BB :)
Ja pitole!!! Jestem na forum Majówki2014 i dziewczyny tak się tam pożarły, że szok....
Poszło o zamknięta grupę, do której nie należą wszystkie, bo wiadomo... jest Nas tam ze 100, więc hmm... Co niektóre się poobrażały a Dziewczyna, która założyła grupę - odeszła z forum bo tak na nią naskoczyły. Mi osobiście bardzo jej szkoda i nie rozumiem takiego dziecinnego obrażania
. Napisałam co nieco w jej obronie i coś mi się wydaje, że mnie też zaraz zszykanują i stracę forum
. Jak w życiu. Gdzie za dużo Dziewczyn, tam awantury :/
Poszło o zamknięta grupę, do której nie należą wszystkie, bo wiadomo... jest Nas tam ze 100, więc hmm... Co niektóre się poobrażały a Dziewczyna, która założyła grupę - odeszła z forum bo tak na nią naskoczyły. Mi osobiście bardzo jej szkoda i nie rozumiem takiego dziecinnego obrażania
. Napisałam co nieco w jej obronie i coś mi się wydaje, że mnie też zaraz zszykanują i stracę forum
. Jak w życiu. Gdzie za dużo Dziewczyn, tam awantury :/
całuję Was mocno
. Tak mi się dzisiaj przypomniało...
A tak teraz pomyslalam ze wczoraj dostalam pregnyl ale to chyba nie mozliwe zeby ta moja torbiel pekla i z tad te dolegliwosci ?
u mnie energii brak, ale mobilizuję się jeszcze troszkę, dzisiaj pościele poprałam, bo stwierdziłam, że trzeba wykorzystać tą ładną pogodę.