• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Goralka Witaj :-):-):-) wracaj do nas:tak:
Karola z terminem "@ to bedzie u mnie ciezko bo mam nieregularne cykle:wściekła/y: ale patrzac na moje wszystkie wykresy to najdluzsza faza lutealna miala 13 dni,wiec jesli w niedziele tempka nie spadnie to zatestuje.

reklama
Marciu - Tylko uważaj na siebie i sie nie forsuj! Ty i dzidzia jestescie teraz najwazniejsi!!

Basik Basik Basik!!!

No i Basieńko nie jest źle!! temka nie spada na łeb na szyje! moze jednak cos z tego będzie :) &&&&&!!

Ostatnia edycja:
Kochane dziekuje za kciuki ale i tym razem sie nie udalo:-(:-(:-(tak,tak wiem to pewnie nie ten czas,za duzo mysle o dziecku ,za bardzo chce,pojawi sie w najmniej oczekiwanym momencie...bla,bla ,bla........k....a!!!!wykres piékny,sluzik piekny,serducha w odpowiednim momencie a i tak konczy sie jak zawsze:wściekła/y:
Przepraszam musze troszeczke odreagowac...

Ostatnia edycja:
Basik - przykro mi, ponarzekaj sobie.. wiem że żadne słowa teraz Ci raczej otuchy nie dodadzą wiec nie bede tu wciskac morałów. Trzymaj się, wiedz, że jestesmy z Tobą i Ci kibicujemy!!!

Nasza Ashlee dzis wychodzi, jest taka szczęśliwa ze nie czuje nawet bólu! pozdrawia ciocie z BB i jak sie zaaklimatyzuja to pochwalą się fotkami :) czekamy z niecierpliwością!!

Ostatnia edycja:
Kasiu dziekuje ale ja sie dobrze maskuje :-) a co do twoich melonow to moje cytryny dalej sa cytrynami ...no biust wogle mi sie nie powiekszyl, wprawdzie z Pati tez nie powiekszyl mi sie ale w sumie strasznie nad tym nie ubolewam bo nie jestem fanka duzego biustu. Kasia dawaj zdjecie swojego brzusia :-)

reklama
Marciu dzis zdj nie dam, leze w łóżku, mam takie nudności ze jak wstane to bede wymiotować. mierzyłam ostatnio brzusio, obwód 93cm! A ze swoim obecnym biustem dobrze się nie czuje, tylko mój miche cieszy ;p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry