reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Dziewczynki, dziękuję za życzenia :-) !!! Jak nic, strzeliła mi dziś 30-tka a ja nawet nie mam siły poświętować....eh... Ale mam tu coś dla Was. Oto urodzinowy torcik od moich przyjaciół, którzy nagle wparowali do mnie z niespodzianką, idealnie pomiędzy moimi mdłościami. O dziwo, nawet go nie zwymiotowałam :O Częstujcie się. Smacznego!

DSC07332.jpg

Kasieczek, Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!!!

Załączniki

• DSC07332.jpg
    DSC07332.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 49
O matko!
Wchodzę zobaczyć co słychać, a tu takie wspaniałe wiadomości!

Ashlee - moje wielkie gratulacje z okazji narodzin Szymusia!!! :*

Wyglądacie cudownie na fotkach!

U mnie leci 26 tydzień. Chłopiec będzie miał na imię Jaś.
Rosnę sobie coraz bardziej, czuję się doskonale.

Buziaki dla Was wszystkich!

Hej myszeczki.

Ashlee- niuniuś po prostu boski!!!!!!!!!!!!!! Ty też kochana świetnie wyglądasz. Jak sobie radzicie?
BB-Anna- kope lat kobito. Ale ten czas zapitala. Już coraz bliżej końca :) No i powiem Ci że Jaśki to super chłopaki ;)
Kasiu- najlepszego z okazji rocznicy. Nam w listopadzie misie 8 jak się razem bujamy przez życie :)
Nanncy- jeszcze raz najlepszego kochana. Zazdroszczę takich przyjaciół :-(. Mam nadzieje ,że dokuczliwości Ci szybko miną :*
Marciu- no i zaraz połóweczka. Ahhh jak to leci. Jak się czujesz? Kiedy połówkowe?
Karolka- ja tak lukałam dzisiaj na twój wykresik i powiem Ci ,żę faktycznie może być po owu. Zobaczymy jaka tempka będzie w najbliższych dniach :*
Annie- hop hop?

Pozdrawiam Was wszystkie i przepraszam jak kogoś pominęłam :*

Witam....
Ashlee syncio cudny!!!
Nanncy wszystkiego najlepszego Kochana,niech mdlosci pojdá precz!!!
Kasiu wszystkieg najlepszego z okazji rocznicy;))) fajniusi brzusio:tak:

BB-anna witaj....:-)
Karola aby ten cukl u Ciebie byl szczesliwy,bo przeciez Ashlee zrobila miejsce i ktos musi na nie wskoczyc i mam nadzieje ze bedziesz to TY!!!!!!!
Marcia -pozdrawiam:tak:

Cześć dziewczynki!

Kasia śliczny brzusio!

BB_anna co słychać? ja to tak patrzę że my tzn. kasia ja i ty to tak po trzy tygodnie różnicy, najpierw ty do rozpakowania, potem kasia a potem ja :-)

emalia u mnie jako tako a usg połókowe mam 30. 10 jeszcze 9 dni i zobacze synusia co u niego :-)

basik równiez pozdrawiam ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry