• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

annie.

Rodzenie bliźniaków to cecha rozrodcza, którą dziedziczy się po przodkach ze strony kobiety. Jeśli bliźnięta występują w rodzinie mężczyzny nie stanowi to gwarancji na powtórzenie tego we własnym przypadku.

ale może dokonacie jakiś cudów :) :happy2:

reklama
No u mnie też są bliźniaki więc może może :-) wogóle to mój TŻ straszny panikarz bardziej niż ja. Wczoraj posmutniał to się zapytałam dlaczego. A bo mu sie przypomniało ze go w przedszkolu kolega kopnął w jajo i co jak on teraz nie może mieć dzieci :-D

annie. no to skoro po Twojej stronie są bliźniaki to może,może :-D

u mnie mimo stymulacji nie przytrafiłyby się bliźniaki, a też się o tym naczytałam :) niestety było tylko 1 jajo :)

hehe :happy2: na pewno może! ja się zastanawiam czy plemniory mojego G są dobre , hmm bo jak się nie uda to trzeba jego zbadać - ale myślę,że jak raz się udało i to przypadkiem to teraz też :-)

butterfly napewno jest wszystko ok ;-)

Ostatnio jak sie mielismy przytulać to ja poszłam jeszcze na chwile do łazienki i słysze że TŻ cos gada do siebie. Pytam się czy cos mu sie w głowie poprzestawiało to się oburzył i mówi że on serwuje swoim zołnierzom gadke motywacyjną :-)

annie. haha dobre ;-) ja mojego wczoraj spuściłam na drzewo :-D chciało mu się brykać, ale mi nie - nie chciało mi się nawet nóg ogolić więc jak to tak, nie lubię tak :-D muszę być gładka jak pupcia niemowlęcia!

ło matko! wcisnęłam się w legginsy antycellulitowe :-D

annie. testuje :happy2: bo dostałam bieliznę z gatty od siostry i szwagra pod choinkę i w pakiecie miałam też legginsy, ciasne jak cholera (ale siora mówiła,że też musiała się w nie wpychać) - ale jak chodzę to czuje,że mi ściskają tyłek i uda :blink:

reklama
Dzien dobry laseczki

.....trzymam kciuki za kazda z was, sama wiem co to znaczy czekac co m-c, szukac objawow a pozniej rozczarowanie....
Jesli moge podpowiedziec to proponuje sprawdzic zolnierzyki M, u nas po kolejnych m-cach nie udanych, gdzie tempka i testy owul wskazywaly ze owulka byla i przytulasy byly w dniach pozytywnego testu ale mimo tego pudlo zrobilismy badanie zolnierzykow. Okazalo sie ze sa za slabe, za leniwe.....szok....kolezanki z forum podaly jakie wit kupic dla M i po 3 m-cach faszerowania wit powtorka badan....wynik 98% poprawnych :). W listopadzie badania a w grudniu test pozytywny.
A co do testow owul to ja polecam w 100%, ja uzywalam paskowe i uzywalam te z buzka.

Zycze powodzenia i wytrwalosci, a dla kazdej zaswieci sloneczko i kazda z was bedzie chwalila sie fasolka :)

Milego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry