margaretka89
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miedzy 26 a 29.02. Może, bo jest nieregularnie, ostatni cykl trwał 32 dni a poprzedni 42A kiedy powinna przyjść @?
na alkohol... jak juz bedziesz musiala to rzygnij na alkohol haha. Swoja droga, jak bedziesz miala mdlosci polecam gumy do zucia pregna vomi...
Jestem za, ciężko w tylu stronach się odnaleźćCiężko wszystko nadrobić, gdy opuści się dzień czy dwa... Gratuluję nowych ||.
Może zróbmy listę staraczek, które są jeszcze przed pozytywnym testem wraz z datą (nie)spodziewanej @? Będziemy wiedziały ile nas tu jest i jak szybko ubywa.
Mokosza, 10 marca
Hahahah No myśle ze to nie będzie Oksiedź w domu albo weź ze sobą jakieś woreczki w razie w
![]()
Widziałam filmik na którym babka wali klocka między regałami, więc jej raczej nie pobijesz [emoji23] dawaj, a co!
tez to widzialam.. szkoda ze nie da sie odzobaczycWidziałam filmik na którym babka wali klocka między regałami, więc jej raczej nie pobijeszdawaj, a co!
Ee, to bardzo prawdopodobne ze owu przed TobąMiedzy 26 a 29.02. Może, bo jest nieregularnie, ostatni cykl trwał 32 dni a poprzedni 42
tez to widzialam.. szkoda ze nie da sie odzobaczyc [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
To dobrze! I oby po 14 dniach znowu dwie kreskiEe, to bardzo prawdopodobne ze owu przed Tobąrób testy codziennie, na pewno jeszcze zobaczysz gruba kreseczke
![]()