reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wiesz co raz z racji bardzo wczesnej ciąży - we wtorek miałam lekko ponad 2miu/l, dopiero dziś dzień okresu, tak naprawdę ta beta może przyrastać idealnie a na następny dzień spaść... dla własnej wiedzy wole badać :)
dwa, mam plamienia - i tak badam progesteron więc beta dodatkowo bo to z jednej probówki :)
Aha rozumiem :) ja mam termin okresu jutro troche strach czy nie przyjdzie ale jestem dobrej mysli i wplywu na to nie mam zreszta takze pozostaje tylko czekac :-)

Aha rozumiem :) ja mam termin okresu jutro troche strach czy nie przyjdzie ale jestem dobrej mysli i wplywu na to nie mam zreszta takze pozostaje tylko czekac :-)

No u mnie miał być sobota/niedziela :)
na szczęście go nie ma :)

Betę chce złapać na poziomie około 500/1000 i będę wtedy spokojniejsza, ale do czasu aż są plamienia progesteron co 2 dni sprawdzam więc betę pewnie też - 30 zł a jaka frajda z wyniku - a kłuje się i tak 😀

No u mnie miał być sobota/niedziela :)
na szczęście go nie ma :)

Betę chce złapać na poziomie około 500/1000 i będę wtedy spokojniejsza, ale do czasu aż są plamienia progesteron co 2 dni sprawdzam więc betę pewnie też - 30 zł a jaka frajda z wyniku - a kłuje się i tak 😀
No ja niestety 57 zl za to place to juz troche drozej :/ ale zrobie moze jeszcze z raz jakos za tydz

Ja jeszcze nigdy nie miałam, teraz pierwszy raz... Nie wiem czy jest wgl sens, ale myślałam czy nie iść na betę w poniedziałek żeby już mieć spokojna głowę - byłby to wg moich obliczeń 12dpo, wg flo dopiero 9 dpo (mam nieregularne cykle). Sama już nie wiem..
Mi beta taka minimalna wyszła dopiero w 11 dpo

drogo! Ja 65 z progesteronem już. Ale uważam że to mała cena za święty spokój i tak.
Nie masz diagnostyki w swoim mieście ?
Robie w medicover, mam tam abonament aLe bez skierowania place niestety za to tam chyba normalnie 60 zl to kosztuje 57 to juz ze znizka a patrzylam cennik innego centrum obok co moge zrobic to 50 zl niewiele mniej

reklama
Do góry