Paulina_1982
Fanka BB :)
Tak. Będzie miał 18 miesięcy za kilka dni.O jaki słodki majster [emoji173] dobrze pamiętam ma 18 miesięcy?
Drobny jak na swój wiek ale to wcześniak więc ma prawo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Będzie miał 18 miesięcy za kilka dni.O jaki słodki majster [emoji173] dobrze pamiętam ma 18 miesięcy?
Znając moje szczęście okaże się, że to wina kosmicznie wysokiego progesteronu w tym cyklu, ale nie będę złorzeczyć i czekam jeszcze tydzień do terminu @Mnie to wszystko i te objawy u Ciebie zalatują ciążąA o chłopcu to mówię z własnego doświadczenia bo też u nas były przytulanki dwa dni przed owu i wyszedł syn
![]()
Jee to jak mój synek, 12go kończy 18 miesięcyTak. Będzie miał 18 miesięcy za kilka dni.
Drobny jak na swój wiek ale to wcześniak więc ma prawo.
Mial 7 tygodni.Jee to jak mój synek, 12go kończy 18 miesięcyjest z 12 lipca. Ale daje radości taki maluch, z dnia na dzień coraz więcej
A w jakim był wieku jak go adoptowaliście?
A dlaczego wstrzymują was z kolejną adopcją?Mial 7 tygodni.
Wcześniak z 33 tc.
Bo za wcześnie.A dlaczego wstrzymują was z kolejną adopcją?
Hahha dopiero wstalam@Smerfetka94 nie mów że jeszcze śpisz?my tu czekamy w napięciu.
Rozumiem. Z jednej strony to dobrze, że jest mniej dzieci niż chętnych. Mam nadzieję, że uda się wam naturalnie zostać rodzicamiBo za wcześnie.
Bo za mało zarabiamy ich zdaniem.
Ale przede wszystkim dlatego że jest więcej chętnych niż dzieci ostatnio, więc nie przyjmują póki co tych co już mają dzieci.
A ja bym się wolała ogarnąć z drugim dzieckiem do 40-tki.
Tak też myślałamHahha dopiero wstalamposzlam pozno spac
A ja się dziś obudziłam o 5:30.Hahha dopiero wstalamposzlam pozno spac