reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Witam się w 1dc, cykl trwał 31 dni... kolejny stracony to chyba juz 8? jak tak patrzę na moje testy owulacyjne robione pierwszy raz w tym miesiącu to według nich nie miałam owulacji... tzn patrząc pod katem tego, że owulacja ma miejsce 14-16 dni przed @
🧐🧐🧐🤨🤨🤨🤨
Ja mam owulacje 11-13 dni przed @ ;)

reklama
Nie testowałas już w 21dc? Owu mogła się przesunąć.
To również prawda, ja w tym miesiącu miałam w 23dc. Cykle zawsze 30 dniowe, ostatnie 35 i 38. Ale moim zdaniem 19dc miałaś pozytyw - przynajmniej tak to wyglada na wyschnięciu.
juz o tym pisałam, że najlepiej sprawdzić na początku od @ do pozytywy lub @

No niestety nie robiłam dalej bo jak miałam ostatnia ta najjaśniejszą to stwierdziłam, że chyba nie ma na co liczyć... poza tym miałam tylko 7 testów [emoji85] chyba na ten miesiąc muszę zakupić 50 tych z Allegro [emoji38]

reklama
Cos żadna z Was nie zapodaje przedokresowym świrem to ja rzucę...
Możemy zacząć obstawiać...test z dzisiaj 7dpo[emoji85] tak wiem za wczesnie [emoji16]
Ciekawe czy znów fejk kreska...Zobacz załącznik 1084909
Wow tak szybko wyszło! 🤩❤ to może ja jutro w 10dpo też spróbuję... Ale mam jeden test 😂🙈

Do góry