Jasna ale jestPochwal sie zdjeciem. Cicho gratuluje![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasna ale jestPochwal sie zdjeciem. Cicho gratuluje![]()
GratulacjeJasna ale jest![]()
Ciężko mi w to uwierzyćGratulacjeTo chyba spotkamy się na mamusiach listopadowkach
![]()
Jasna ale jest![]()
Spróbuj jeszcze zrobić test z ranaHej dziewczyny
Od pół roku staramy się z mężem o dzidziusia. Niestety jak narazie bez skutecznie..
Okres spóźnia mi się już 6 dni, miałam przez 3 dni ból brzucha, w dniu spodziewane miesiączki bardzo dużo śluzu przezroczystego, nigdy tak nie miałam. Teraz śluz biały, grudkowaty. Temperaturę mierze regularnie utrzymuje się na poziomie 36,9 - 37 stopni.
Robilam wczoraj test co prawa po południu, ale negatywny... Nie wiem już co mam myśleć
Ja robiłam betę i sprawdzałam przyrost i wszystko jest ok, ale dopóki nie usłyszę od lekarza, ze wszystko jest okej, to mam milion myśliCiężko mi w to uwierzyćna razie czekam na wynik bety, nie chce się za szybko cieszyć patrząc na doświadczenia innych dziewczyn z biochemiczna
jeśli listopad to prezent na urodziny męża
![]()
Gratuluję!Ciężko mi w to uwierzyćna razie czekam na wynik bety, nie chce się za szybko cieszyć patrząc na doświadczenia innych dziewczyn z biochemiczna
jeśli listopad to prezent na urodziny męża
![]()