Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Ooohhh tak mi przykroI u mnie.. Najtrudniejszy moment w cyklu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooohhh tak mi przykroI u mnie.. Najtrudniejszy moment w cyklu![]()
Dokładnie, wyobrażasz to sobie? Niedorzeczne.. Przecież jedno ma się nijak do drugiego..Ale że tak ferrero Rocher zamiast Rafaello? Skandal!![]()
Świat się kończy!Dokładnie, wyobrażasz to sobie? Niedorzeczne.. Przecież jedno ma się nijak do drugiego..
![]()
Hej, trudne do zrozumienia sa te wyniki. Jak dla mnie to wyglada na to, ze jest ich bardzo mało. Czy mąż miał dodatkowo zrobiony posiew? Ja powtorzylabym badania za 2 tygodnie, ale w innym laboratorium.Hej odebdaliśmy wyniki meza. Na normę 15 milionów ma grubo poniżej pół miliona. Za półtora miesiecy powtórka badań jak nic się nie zmieni urolog. Patrzę na te wyniki i nic nie rozumie ile jest w ruchu ile bez ruchu... nie znam się może ktoras mi powie gdzie tu pisze dokładna ilość tych plemnikow. I czy któraś miała podobny problem :-( :-(
Mnie zawsze wyskakuje na brodzie taki bolacy i to na owulacje i dzis wyszedlJa jak wrócę z młodym z przedszkola powtórzę test owulacyjny. Ale wyskoczył mi pryszcz na policzku więc raczej @ idzie![]()
Może jutro uda mi się skoczyć na badanie progesteronu. Jak będzie bardzo wysoki to będzie wiadomo czyja to wina. Jak nie będzie za tydzień ciąży z bety to przynajmniej będę wiedziała, żeby isc do gine odstawić duphaston, bo może on takie spustoszenie robi.Ja tak miałam i te kłucia były okropne, u mnie to były infekcje zazwyczaj które miałam bardzo często w ciąży. Nyststyna była granaczasami też lekarz mówil, że tam się wszystko rozciąga i stąd mogą być takie odczucia. Ale jeśli bardzo Cię to niepokoi to może idź lepiej do ginekologa
Ja mam symfilic gin mi kazala to brac to jest w saszetkachPolecił mi go mój gin ma komplet witamin i reguluje cykl, podobno poprawia libido.Zastanawiam się czy nie zmienić go na coś innego.