reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Przykro mi 😔

Mąż mi powiedział 'nie zauważyłem żebyś miala więcej niz zwykle' po czym sie przyjrzał i stwierdzil ze faktycznie 😂 mam 10dni po
Haahaha 🤣🤣🤣 moj mi zawsze mowi ze przeciez nic na buzi nie mam. Chocby nie wiem jak mnie wysypalo i tak powie ze on nic nie widzi. Znamy sie od 1 kl podstawowki widzial jak walczylam z ciezkim tradzikiem i pewnie dlatego zawsze mi mowi ze jest pieknie zeby mnie nie urazic...szanuje to w sumie 😊

Haahaha 🤣🤣🤣 moj mi zawsze mowi ze przeciez nic na buzi nie mam. Chocby nie wiem jak mnie wysypalo i tak powie ze on nic nie widzi. Znamy sie od 1 kl podstawowki widzial jak walczylam z ciezkim tradzikiem i pewnie dlatego zawsze mi mowi ze jest pieknie zeby mnie nie urazic...szanuje to w sumie 😊
Jaki kochany 😍 oby tak trzymał zawsze :)

Ja testowalam w pierwszej ciąży i nic nie szło mi raz pokazywalo że mam owulacje raz że nie Ale może mam takie cykle i wkoncu przestałam używać jakiekolwiek.
W poprzednim cyklu stosowałam z domowego laboratorium i mi ładnie pokazał wyrzut lh. Teraz kupiłam te i nagle 14dc pojawiły się kreski takie jak kontrolna ale nie silniejsze. 2dni takie były a teraz znowu słabiutkie. Śluz by się zgadzał z tymi silniejszymi bo teraz już taki kremowy jest a jestem w 17dc.

reklama
Do góry