reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Sprawa ciekawa ale natknelam sie na facebooku na jedna Pania ktora poleca pewną grupę rowniez na fb gdzie dziewczyny potrafia wykryc plec dzidziusia w 6/7 tygodniu. Nie mam pojecia jak one to robia ale naprawde sie sprawdza. Wedlug metody ramziego czy cos takiego. Jak weszlam na ta grupe to w szoku jestem po prostu 😂😂😂 jak bede w ciazy to z ciekawosci az wsadze tam zdjecie i zobacze czy sie sprawdzi 🤣

Ja chyba dostanę jakiejś nerwicy sąsiadka się mamie pochwaliła, że babcia zostanie, przyjaciółka mi pisze, że jej kuzynka w ciąży a ja nic...

Ten jest 11 cykl ale ja nie należę do cierpliwych to po pierwsze a po drugie ludzie zaliczają wpadki albo jakieś złote strzały i już a człowiek się stara i nic z tego :/
Miałam swego czasu podobnie, w ciągu jednego miesiąca dowiedziałam się, że dwie moje najbliższe przyjaciółki są w ciąży. Masakryczne uczucie dlatego Cię rozumiem, ja niby się cieszysz z nimi, ale... Po tym się tak strasznie zafiksowalam na starania. 🙉🤦🏻‍♀️

Miałam swego czasu podobnie, w ciągu jednego miesiąca dowiedziałam się, że dwie moje najbliższe przyjaciółki są w ciąży. Masakryczne uczucie dlatego Cię rozumiem, ja niby się cieszysz z nimi, ale... Po tym się tak strasznie zafiksowalam na starania. [emoji86][emoji2358]
Od nowego roku same porody i wiadomości o ciążach i ta mina kiedy mi ktoś mówi i takie politowanie... Eh..

reklama
Probowalam tych z napisem bez laktozy jednak one wciaz ta laktoze maja ale z dodatkiem enzymu ktory ją trawi. Noestety sytuacja jest ta sama. Jedzac nawet chleb czy bulke gdzie w skladzie jest mleko w proszku czy zwykle od razu objawy sie pojawiaja. Czasem cos zjem i nie zerkne na opakowanie ale jak po 30 min od zjedzeia pojawiaja sie wzdecia i brzuch jak na porodowke to od razu wiem co zjadlam. Musialam odstawic zupelnie nabiał, produkty mleczne i sladowe ilosci. Plus okazalo sie ze bylo to przyczyna tradziku z ktorym walczylam ponad 10 lat. Odstawilam I jak ręką odjął wszystko minelo. Ale badanie w laboratorium bylo najgorsze. Po wypiciu szklanki z laktozą zdychalam caly dzien. W zyciu tak nie mialam ☹
Współczuję. Wiem jak to jest unikać całkowicie produktów z białkiem mleka krowiego. Ja się poświęciłam i odstawiłam na rok takie produkty dla syna jak karmiłam go piersią bo miał objawy alergii na bmk :(

Do góry