Tez nosiłam aparat, może dlatego uwielbiam dentystę i orto!Dziewczyny a ja u dentysty i ortodonty mogłabym być dzień i noc [emoji23] nosiłam aparat wiecie jak mi brakowało tych wizyt co 4-6 tygodni [emoji23]
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
W marcu na pewno tak miałamKochana ja myślę że u mnie właśnie tak było w poprzednim cyklu. Że testy coś tam pokazywały, ale coś nie poszło i organizm sam usunął, samoistnie [emoji4]
Smerfetka94
Raz jestem pozytywnie nastawiona bo widze te kreski , za chwile mysle ze to testowe.Spokojnie, zobaczysz jutro co będzie na teście! Trzymam mocno kciuki! [emoji173]
Idzie wariowac. Jeszcze czuje ze znow pozno zasne
Verona26
Ja właśnie na dniach chce się wybrać do gina [emoji4] I powiem mu o całym poprzednim cyklu ciekawa jestem co mi na to powie[emoji4]
W marcu na pewno tak miałamLekarka mi powiedziała, że to mogła być biochemiczna. Dostałam wtedy duphaston. Inne miesiące chyba były po prostu „nie te”. Zobaczymy co przyniesie ten
![]()
Verona26
Znam to. Ja dwa tygodnie temu tak wojowalam z tymi kredkami. Myslalm że zgupieje. Dwa testy coś pokazy reszta już była białą. [emoji58] Toc to tylko do psychiatryka się nadaje [emoji23][emoji23]
Raz jestem pozytywnie nastawiona bo widze te kreski , za chwile mysle ze to testowe.
sundee23
Boże i znów mam to samoRaz jestem pozytywnie nastawiona bo widze te kreski , za chwile mysle ze to testowe.
No i też znowu nie zasnę normalnie
bleucoco
Daj znać koniecznieJa właśnie na dniach chce się wybrać do gina [emoji4] I powiem mu o całym poprzednim cyklu ciekawa jestem co mi na to powie[emoji4]
Matka. Wariatka
Kurde dawajcie już te ll ! Oby te nastepne dni były na Maxa szczęśliwe
jutro będę robić kolejny test. Nie należę do tych cierpliwych niestety 
Verona26
Pierwsze co zrobię to Wam napiszę! [emoji23][emoji23][emoji85]
Daj znać koniecznie![]()
reklama