reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
O ile pamiętam była tu dziewczyna, która 10dpo zrobiła owu i miała do okresu pozytywne, okazało się ciąża. Ale my chyba jeszcze za wcześnie za wydzielanie hormonu. Na dniach możliwa dopiero imolantacja więc nie wiem [emoji43][emoji43][emoji43]
Tak to jest dużo za dużo żeby móc myśleć że on pokazuje ciąże. Implantacja występuje dopiero między 6 a 12dpo a koleżanka wyżej napisała że ma dopiero 4dpo więc jeśli doszło do zapłodnienia to jajeczko z plemnikiem jest dopiero w drodze do macicy.

Ojejku. :( Wszystko już w porządku? Wyszłaś z tego?
Przez 2 lata jest najwięcej wznów. Wierzę że będzie dobrze chodzę co 4 miesiące na badania (tylko teraz zamiast w kwietniu będę miała badania w maju) walczyłam żeby mieć macice i mam macice wiec musi być dobrze 🙃 przed leczeniem jeden lekarz proponował mi nawet surygatke (Dla zainteresowanych 30tys euro) więc nie ma co narzekać

A powiedzcie mi jak długo wam się utrzymuje po owu ta ciemna krecha? Ja zawsze kończyłam robić przy pierwszej mocnej a teraz z ciekawości robie dalej i jest mega ciemna. Robiła któraś tak?
Ja robię tak długo, aż aplikacja pokaże wartość 0
To tak w praktyce wychodzi 2 dni.
A długo już masz ten pozytyw?
U mnie też kreska nie ciemnieje stopniowo. Nic, nic, nic a nagle pik. W tym cyklu w sumie dzień wcześniej był prawie pozytyw. W zeszłym tak to wyglądało :
Screenshot_20200428-152849.png

U mnie też kreska nie ciemnieje stopniowo. Nic, nic, nic a nagle pik. W tym cyklu w sumie dzień wcześniej był prawie pozytyw. W zeszłym tak to wyglądało :
Zobacz załącznik 1112566

No 6 dzień mam taki pik dwa dni przed owu się pojawił i teraz jest 4 dni po i nadal taki mocny.

reklama
Zobacz załącznik 1112566
A ta aplikacja działa do wszystkich testów czy tylko do testów z femometer czy coś takiego.

Do góry