Trzymam kciuki za dwie kreseczkiJa właśnie zrobilam test, bielszy być nie mógł... jestem jakoś 2 dni przed @ więc czekam aż przyjdzie [emoji2368]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za dwie kreseczkiJa właśnie zrobilam test, bielszy być nie mógł... jestem jakoś 2 dni przed @ więc czekam aż przyjdzie [emoji2368]
Ja właśnie zrobilam test, bielszy być nie mógł... jestem jakoś 2 dni przed @ więc czekam aż przyjdzie [emoji2368]
Verona ja dopiero marudziłam że ni cholery nie wychodzi A mamy 11 tydzieńTaaaaa[emoji23] ... jakby to było wczoraj [emoji173][emoji7] Tak leci ta ciąża że nie wiem kiedy.. Ale najważniejsze by synek był zdrowy reszta się nie liczy... A Tobie życzę by Ci się w końcu udało Kochana i mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji7]
Verona ja dopiero marudziłam że ni cholery nie wychodzi A mamy 11 tydzień![]()
Za 2 tygodnie badania prenatalne i już nie mogę się doczekać![]()
Powoli czuć u mnie brzuszek w sensie nie widać nic ale jak się dotknie na spojeniu lonowym to czuć górkęszczególnie wieczorem
ale już też w ciągu dnia da się wymacac
![]()
Same chłopaki super [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Dziękuję [emoji4]
GratkiCześć dziewczyny. Odebtalam dzis wyniko Tsh i bety. Tsh 1.3 a beta 448. Jestem jakos 6 dni chyba po od planowanej miesiączki. To dobry przyrost?![]()
Ja wiem że nie mam szans na ciążę w tym cyklu, ale to że już mam 44 dc i brak objawów na okres powoduje że już mi się ubzdurało że a nuż się uda [emoji23] najlepsze to, że testy też bielsze być nie mogą ale ja dalej podświadomie wierzę że się mogło udać [emoji28]
Trzymam kciuki za dwie kreseczki [emoji847]
Jesteś pewna na 100 procent że to na pewno nie w tym cyklu? Jak długo się starasz?![]()