Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny tu testują jak najprędzej po owu a tu taka anielska cierpliwość hihi. Czekamy na wiadomościW takim razie tak zrobię![]()
Dużo przytyłas po odstawieniu anty? Mam niestety ten sam problem. Jakieś 10-12 kg na plusie w ciągu roku i waga ani drgnie.A może prędzej PCOS? Tabletki nie powinny az tak rozregulowac cyklu. Ja po odstawieniu przytylam kilka kg i wlasnie batdzo nieregularne okresy. I to właśnie bylo PCOS.
Niedużo, 6 kg ale nie mogłam zrzucić, wiec znow zaczęłam brac tabsy i schudłam. Teraz odstawilam i jiz przytyłam 2 kg.Dużo przytyłas po odstawieniu anty? Mam niestety ten sam problem. Jakieś 10-12 kg na plusie w ciągu roku i waga ani drgnie.
Byłabym bardzo zaskoczona gdyby to była ciąża, bo nie mam żadnych objawów![]()
Ale po co robisz te owulacyjne przecież wiele dziewczyn sugeruje ci ciazowy i ja również ci polecam zrobić ciazowy.Zrobiłam jeszcze jeden owulacyjny i taki wynik mam po 20 sekundach.