Evela.6
Fanka BB :)
Może jednak coś z tego będzieU mnie wyliczyłam, ze powinno przyjsc 14 dni po owu. Niby jutro, ale brzuch nie boli, a ja mam bardzo mocne bóle orzed @..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jednak coś z tego będzieU mnie wyliczyłam, ze powinno przyjsc 14 dni po owu. Niby jutro, ale brzuch nie boli, a ja mam bardzo mocne bóle orzed @..
28dc i takie cuda... Zobacz załącznik 1128544Zobacz załącznik 1128545
Może jednak coś z tego będziepowtórz test jutro. trzymam kciuki!
Ciążowy negatywny, zresztą wczoraj potwierdzone, że ze pęcherzyk nie pękł mimo, że jest plyn...A test ciążowy? Hmm moze przesunela się aż tak?
@Ewq9 @zgredzus piękne bety, super dziewczyny!
Ja na pierwszej byłam w poniedziałek 37,76 i idę jutro, mam nadzieje ze przyrost będzie odpowiedni i dołączę do Was lutowych mam
Co do samopoczucia to jakoś nie czuje się na ciąże, z objawów to wszystko mnie wkurza, piersi tylko trochę bolą i mam bardzo dużo śluzu i komplety brak ochoty na sex![]()
Ciążowy negatywny, zresztą wczoraj potwierdzone, że ze pęcherzyk nie pękł mimo, że jest plyn...
[/QUOTE
Hmm to nie wiem czemu lh pozytywne..
Wczoraj wieczorem przed tym jak miałam jechać po test ciążowy zrobiłam jeszcze jeden owulacyjny i wyszedł dużo słabszy niż poprzednie wiec stwierdziłam, ze nic się nie dzieje i nie kupowałam już ciążowego dzisiaj zrobiłam kolejny i wyszedł nawet ciemniejszy od poprzednich. Jak to jest możliwe?![]()