dzisiaj mam 33 dc i nie zapowiada się na okresIdź na bete Kochana masz rację, bo z testami to rzeczywiście różnie bywa, jest cień i tego się trzymajmy. Który masz dc?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj mam 33 dc i nie zapowiada się na okresIdź na bete Kochana masz rację, bo z testami to rzeczywiście różnie bywa, jest cień i tego się trzymajmy. Który masz dc?
Dzień dobry, dołączamDzień dobry w 1 dc...
Dziewczyny mówiły że te testy pink są o kant roztrzaskac, mi te pinki też najgorzej wychodziły. Zrób inny rano i kup czulszyHej kochane :* Dziękuję za taki odzew ostatnio pod moim cieniem na teście tyyyle lajkówDzisaj zrobiłam dwa testy.Test paskowy z rossmana Facelle wyszedł cień, ale mocniejsza kreska niż wczoraj, za to droższy test i rzekomo czulszy wyszedł biel vizira. Wybiore sie na betę bo prędzej oszaleje z tymi testami
![]()
dzisiaj mam 33 dc i nie zapowiada się na okres[emoji848]
Kobietki jakie leki bierzecie w @? Ja pierwsze dwa dni mam fatalne, nie mogę usiąść na tyłek tak mnie wszystko rwie [emoji17]
Ja mam na receptę od swojego ginekologa ale nie spakowałamMi pomaga tylko pyralgina. Jedna tabletka i jest dużo lepiej A też mam ostre bóle na początku
Ja ostatnio kupiłam vemonis. Co miesiąc czuje jakby mnie miało rozerwać. Jakoś dziwnie pomogły, jedna dziennie i czułam nawet dobrze jak na te dniKobietki jakie leki bierzecie w @? Ja pierwsze dwa dni mam fatalne, nie mogę usiąść na tyłek tak mnie wszystko rwie![]()
Mi pomagał albo właśnie Ketonal, albo Ibuprom Max sprint, te takie niebieskie kapsułki, każdy inny przeciwbólowy mogłam sobie o kant d**y rozbićJa mam na receptę od swojego ginekologa ale nie spakowałamWzięłam Ketonal może zadziała, ostatecznie wezmę swoje na migrene.
Hej kochane :* Dziękuję za taki odzew ostatnio pod moim cieniem na teście tyyyle lajków[emoji7] Dzisaj zrobiłam dwa testy.Test paskowy z rossmana Facelle wyszedł cień, ale mocniejsza kreska niż wczoraj, za to droższy test i rzekomo czulszy wyszedł biel vizira. Wybiore sie na betę bo prędzej oszaleje z tymi testami
![]()